Notícia

Les novetats a Masella per a la temporada 2021-22

Les millores se centren en la producció de neu i en els serveis a l'esquiador

Masella,puigmal,esquiadora,cantells,24012021-IST
Les millores se centren en la producció de neu i en els serveis a l'esquiador Autor/a: Masella - IST
No hi ha temporada de neu que no impliqui millores o novetats a les estacions d'esquí. Totes aprofiten la parada dels mesos del bon temps per invertir en millores als respectius dominis esquiables. I Masella no és una excepció. Fidel a la seva política d'inversions ha prioritzat les millores en dos àmbits. A pistes, en la producció de neu. I en el peu de pistes en els serveis a l'esquiador. Us ho expliquem.


masella-cano-neu-alta-pressio

Mai canvien de criteri a Masella a l'hora de prioritzar les inversions. I n'hi ha una que sempre hi és: la producció de neu. Però n'hi ha més, i són aquestes.

S'estrena el nou GuardaesquísPremium. Se situa al peu de pista del Pla de Masella davant del Tsd. Masella Jet, amb un servei de 30 Taquilles Premium equipades amb tecnologia HibridDry, que permet assecar i escalfar les botes. Té una capacitat per a cinc equips complets d'esquís o taules de surf de neu. L'espai s'ha adequat amb canviador i totes les comoditats per equipar-te.

També s'ha fet adquisició de nou material d'esquí de gamma alta i mitjana per diversificar l'estoc i oferir equips renovats pels debutants i pels experts. Temporada rere temporada es forma el personal d'aquest servei per oferir el millor servei possible.

Millores generals a tot el sistema de la xarxa de neu amb l'objectiu d'optimitzar les finestres de fred per produir més neu en menys temps. D'aquesta manera s'estalvia en energia i es garanteix garantir la qualitat i quantitat durant tota la temporada. Sobre el terreny, s'han fet millores en els traçats i en la senyalització de pistes i sectors.

masella-canons-coolpix_p950

S'adquireix una nova màquina expenedora pel sector de La Pia, que reforça les ja existents al Pla de Masella. A les màquines s'hi poden comprar forfets i packs de fidelització de Masella, amb assegurança o sense i és, a la vegada, punt automàtic de recollida de forfets comprats en línia. Les expenedores estan obertes cada dia de la setmana, durant 24 h al dia, perquè t'estalviïs fer cues en la seva tramitació.

Nova botiga en línia. Permet llogar o contractar una classe en línia. Si s'ha comprat el forfet, es pot passar pel lloguer i/o l'escola i serà el mateix professor qui entregarà el forfet. Sense cues i directes cap al remuntador.

Pàgina web totalment renovada amb un nou disseny i amb una nova estructura de la informació per tal de facilitar-ne al màxim la lectura. Amb la nova web es potencia la botiga, tenen més presència les webcams, les xarxes socials, el blog i es potencia Masella TV, el canal de TV que emet un programa cada dijous per tal d'estar al corrent el dia a dia a l'estació, amb la darrera hora. I, també, s'adapta la web al format de les tauletes i els mòbils intel·ligents.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny