Notícia

Tavascan deixa l'aparcament enllestit

Anuncia obertura d'instal·lacions per al primer cap de setmana de desembre

Tavascan es prepara per a començar la temporada amb la millora de l'aparcament enllestida.
Tavascan es prepara per a començar la temporada amb la millora de l'aparcament enllestida. Autor/a: Tavascan
Tavascan es prepara per a començar la temporada amb la millora de l'aparcament enllestida. L'ajuntament de Lladorre ha reordenat l'espai per augmentar en nombre de places d'aparcament.


aparcament-tavascan-1

Tavascan
segueix millorant les seves instal·lacions de cara la nova temporada d'hivern. En aquest cas, les millores continuen afectant la zona de l'aparcament de l'Estació. S'ha reordenat tot aquest espai de cara a organitzar-lo de forma més eficient i per poder-hi ubicar el màxim de places possible.

Un cop s'ha procedit a aquesta reorganització que augmenta considerablement la seva capacitat, s'han pintat els diferents espais disponibles per l'aparcament en diferents franges segons el tipus de vehicles. En total, es podrà disposar de 132 places d'aparcament per a cotxes i 8 places especials per autocaravanes. Els espais destinats a les autocaravanes són de més de 7 metres de llarg – dos metres més llargues del que és habitual-, la qual cosa permetrà millorar el seu aparcament i la seva estada a l'Estació.

Segons l'Ajuntament de Lladorre, aquestes actuacions aconsegueixen "gestionar millor els dies de màxima afluència, endreçar-ho tot per a poder funcionar millor i augmentar capacitat".

Aquestes no són les úniques millores que hi haurà enguany en aquest mateix espai. El mes passat es va finalitzar una actuació important com és la instal·lació de noves barreres paraallaus en aquesta mateixa ubicació, tal com ja va informarDiaridelaneu fa unes setmanes. D'altra banda des de l'estació s'ha anunciat obertura per al primer cap de setmana de desembre

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorial

ginyginy

Edició en paper


giny

giny

Entrevista

“Vull ser el primer esquiador que guanyi la Transat Jacques Vabre”
Aurélien Ducroz Doble campió de la Freeride World Tour i participant a la Transat Jacques Vabre

entrevista