Notícia

Així llueix Vallter l'endemà de la llevantada

Imatges dels pisters de l'estació i webcams

Imatges d'avui 25 de novembre capturades dels pisters de l'estació i webcams
Imatges d'avui 25 de novembre capturades dels pisters de l'estació i webcams Autor/a: Vallter
Set imatges que reflecteixen Vallter avui, l'endemà de la llevantada. L'estació setcasina ja ha confirmat que obre aquest dissabte. I ho farà amb condicions magnífiques.


Imatges que ens arriben a la redacció de Diaridelaneu.cat des de l'estació més mediterrània dels Pirineus. No cal explicar gaire, només cal observar uns segons cadascuna de les imatges. I és que el temporal de neu ha deixat l'estació gironina a punt per a la seva obertura, prevista per aquest dissabte dia 27 de novembre. Són imatges que ens han enviat des de l'equip de pisters de l'estació. Un altre grup d'imatges han estat capturades a les seves webcams.

!Gaudiu de les imatges capturades a Vallter 2000 aquest mateix matí!

Les novetats per aquesta temporada 2021-22

• Noves màquines de venda: instal·lació de noves màquines al nucli de l'estació i a la cota 2000 (àrea del Xalet)
• Nova terrassa-solàrium a la cafeteria de Pla de Morens 2150
• Instal·lació de nous canons de neu

Cap a la sostenibilitat

Amb l'objectiu d'aconseguir un estalvi d'energia i una major eficiència, l'estació de Vallter està treballant en l'optimització del sistema de producció de neu. S'ha realitzat la primera fase dels treballs en les sales de bombeig (sdm2), i pista del Xalet. També, s'ha millorat la senyalització de l'accés a l'estació amb l'objectiu que aquest sigui més ràpid i amb major comoditat.

Vallter disposa de la "Q" de Qualitat Turística que atorga l'Instituto para la Calidad Turística Española (ICTE) així com del certificat d'Equipament Familiar (ACT) i els segells de qualitat d'Applus i de Safe Tourism Certified que l'acrediten com un espai segur davant el risc de contagi.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny