Notícia

Abel Moga, el nou fitxatge de Head, preparat per al Freeride World Tour

El freerider aranès ja forma part de l’equip dels Head Rebels, i per primer cop en la seva carrera competirà amb els esportistes de més nivell al Freeride World Tour

Abel Moga, Head
Abel Moga entrena cada cap de setmana a Baqueira Beret Autor/a: Head
Head acaba de fitxar el jove freerider aranès Abel Moga, que enguany debutarà al Freeride World Tour. Moga, que compagina l'esquí amb els estudis universitaris, es mostra il·lusionat davant d'aquest nou repte.


Aquesta temporada l'aranès debutarà en la competició d'elit (Foto: Head)

Amb només 20 anys d’edat, el freerider aranès Abel Moga acaba de fitxar per Head. Havent superat totes les expectatives, els excel·lents resultats aconseguits a la Freeride World Qualifier li han permès classificar-se per al Freeride World Tour, l’elit internacional d’aquesta categoria.

Actualment Abel Moga, que farà 21 anys el mes que ve, viu a Barcelona i està centrat en els seus estudis d’Enginyeria de Materials a la UPC. Tot i així, combina les seves obligacions acadèmiques amb escapades de cap de setmana llarg a l’estació de Baqueira Beret.


Amb 11 anys ja practicava el freeride (Foto: Daniel Ateca)

Segons explica ell mateix, la seva idea per a més endavant és "treballar en alguna cosa relacionada amb la construcció de botes i esquís". "Aquest és el sentit d’estar cursant aquesta enginyeria i no una altra: el poder transmetre els meus coneixements com a enginyer i esquiador experimentat a la meva passió, els productes d’esquí", comenta, il·lusionat, Moga.

Àvid esquiador de tota la vida, i criat en una família molt aficionada als esports d’hivern, de petit es veia més aviat com a bomber, ja que va passar moltes hores als parcs on treballaven el seu pare i el seu avi. Més endavant, amb 16 anys, i formant part del Centre de tecnificació de freeride del Vall, es va anar endinsant en el món de la competició freeride gràcies als consells del seu entrenador. I d’aleshores ençà ha anat avançant a passes de gegant.
"
Al gener s’estrenarà junt amb l’olimp mundial de freerider ni més ni menys que a casa seva, a Baqueira Beret, la primera aturada del circuit professional. "És genial que el Freeride World Tour comenci a casa. Jo crec que hi ha tingut molt a veure l’Aymar Navarro, que també és ‚de la vall‘. No hi podria haver un començament millor. Vull aprofitar aquesta oportunitat al FWT per intentar aconseguir la permanència de cara a la propera temporada", assegura el rider aranès.

Moga, als 4 anys

Tot i que no tot és esquí. En el seu temps lliure li agrada practicar qualsevol esport: bici de muntanya, de carretera, escalada, hoquei sobre gel, etc., i també passar temps de qualitat amb la seva família i amics.

Segons fonts de la seva nova marca, l’Abel és un noi accessible, que toca de peus a terra, que creu que amb feina i il·lusió tot és possible, i ell mateix n’és una prova. Actualment entrena amb els esquís Head Oblivion 94 i Kore 111, i amb les fixacions Attack 17. Segons comenta el mateix Abel, "formar part de la família Head suposa un nou ventall d’oportunitats i experiències. A més, la marca compte amb material esportiu de qualitat, i no podria estar més feliç. Espero que la nostra unió sigui fructífera i duradora".

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny