Notícia

Baqueira Beret confirma l'obertura per aquest dissabte 27 de novembre

Obrirà parcialment les zones de Baqueira, Beret i Bonaigua

baqueira,cara nord
Una imatge d'avui a la cara nord de Baqueira Autor/a: Baqueira
L'estació de la Vall d'Aran i Valls d’Àneu inaugurarà la temporada en la data prevista d'obertura l'últim dissabte de novembre obrint parcialment les zones de Baqueira, Beret i Bonaigua. Gràcies a les nevades d'aquests últims dies, que han acumulat fins a 40 cm, i a les baixes temperatures que han permès produïr neu, es posarà en marxa l'àrea de Baqueira amb 20 pistes i 7 remuntadors oberts, Beret amb 12 pistes i 5 remuntadors i la zona de Bonaigua amb 3. Un total de 15 remuntadors i 34 pistes que sumen 54 km esquiables entre les tres zones de l'Estació.


La temporada d'esquí i snowboard donarà el tret de sortida dissabte que ve 27 de novembre. Els remuntadors oberts per a l'estrena seran el TC Baqueira, TS Esquiròs, TSD Mirador, TSD Pla de Baqueira, TSD Cabana, TSD Jorge Jordana i CT Debutants a Baqueira; a Beret TSD Jesus Serra, TSD Dera Reina, TSD Clòt der Os, TQ Pla de Beret i CT Debutants. I en Bonaigua TSD Bonaigua, TS Argulls i TS Manaud.

A partir del proper dissabte els clients de Baqueira Beret podran estrenar els nous remuntadors TSD Clòt der Os i del TQ Pla de Beret per a gaudir al màxim de Beret. El TSD Clòt der Os és un desembragable de sis places que arriba per a redibuixar la zona de debutants i millorar la connexió amb el telecadira de Dossau. En xifres, el nou telecadira té una capacitat de 2.400 esquiadors per hora amb una cota de sortida situada en 1.850, al costat del Nucli Audeth a Beret i la d'arribada en 2.207 m. cobrint un desnivell de 357m i amb una longitud de 1.992m. En la reordenació de la zona de Beret, el telecadira del Pla de Beret ha estat substituït per un telesquí i la zona de debutants ha estat delimitada com en la zona de Baqueira. El nou telesquí té una capacitat de 650 esquiadors/hora amb una cota de sortida en 1.838 metres i d'arribada a 1.881 cobrint un desnivell de 43 metres amb una longitud de 337 metres superant un pendent mitjà del 12,8%.

A partir de la setmana vinent està previst obrir la resta de sectors del domini esquiables si les condicions ho permeten.

Quant a restauració l'Estació oferirà la cafeteria Bosc, Bar 1500 i Bar 2200 a Baqueira; Bar Audeth en la base de Beret i Refugi San Miguel a Bonaigua. En el nucli de Baqueira 1.500 Häagen-Dazs i Hotel Montarto també estaran oberts.

Pel que respecta als aparcaments, estaran operatius tots excepte el de Bonaigua 1.900.

Després de l'impuls realitzat la temporada passada amb el BaqueiraPASS i l'arribada del BaqueiraTICKET, es renova l'aposta per aquests suports donant prioritat a la compra de forfets en línia a través de la recàrrega de tots dos suports. Com a novetat aquesta temporada es podrà comprar a compte uns dies d'esquí i vincular la recàrrega a un suport BaqueiraTICKET quan es disposi d'ell. Aquest suport pot adquirir-se de manera gratuïta en els punts d'informació de l'Estació, així com en hotels de les dues Valls (Vall d'Aran i Valls d’Àneu) i altres punts col·laboradors.

Tota l'actualitat es podrà seguir a través de la nostra renovada aplicació mòbil, en les nostres xarxes socials i pàgina web.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny