Notícia

Vídeo. Primer dia de la temporada a Masella

Obert l'eix central i Coma Oriola


Aquest divendres 26 de novembre ha estat el primer dia de la temporada 21/22 a Masella. A partir d'avui ja obrirà de forma ininterrompuda. Us expliquem en aquest vídeo com ha estat la jornada.
Avui, 26 de novembre,  ha estat el primer dia de la temporada a Masella. La llevantada dels dies 23 i 24 de novembre ha deixat la muntanya de la Tosa en magnífiques condicions per a la pràctica de l'esquí. Aquests dies, a més, des del departament de muntanya de l'estació s'ha estat treballant intensament a preparar les pistes.

Així, avui, els esquiadors de Masella hem pogut esquiar des del cap damunt de l'estació, a 2.535 metres, fins al peu de pistes al Pla de Masella, a 1.600 metres. Això, a la pràctica, vol dir que el que es coneix com a eix central de l'estació és obert de forma integral. Aquest eix central el formen les pistes Tosa Vermella, tram alt de Coma Pregona, Les Fustes, La Central i La Cova, Enamorats i Aparador. També està obert el sector de Coma Oriola, amb la pista i telecadira del mateix nom.

Les condicions de la neu en aquestes pistes és de neu pols o neu pols trepitjada, si bé a Coma Oriola la neu és de canó i, per tant, més densa i dura.

Amb aquest comunicat de neu era de preveure que avui l'afluència de visitants seria força alta. I així ha estat. Pel que fa a la meteorologia ha estat una jornada de temperatures fredes i un cel a estones tapat, a estones obert.

Article d'opinió sobre el primer dia a Masella en aquest enllaç.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny