Notícia

Masella sedueix més de 6.000 esquiadors en un entorn de postal 'nadalenca'

Tres dies de meteorologia variada, 100% del desnivell obert i un entorn de paisatges de postal

Una imatge del primer dia de la temporada 21-22 a Masella
Una imatge del primer dia de la temporada 21-22 a Masella
Obrir i omplir. Aquest podria ser, en síntesis, el resum de com han anat les coses a Masella en el seu primer cap de setmana de la temporada.


primer_dia_a_amasellamasella-20211126-teleesquiAspecte del teleesquí de la Tosa divendres passat (Foto: IST).

Obrir i omplir. Aquest podria ser, en síntesis, el resum de com han anat les coses a Masella en el seu primer cap de setmana de la temporada. Segons dades de la mateixa estació, en aquests tres primers d'obertura hi han lliscat més de 6.000 esquiadors. Tres dies en els quals els visitants han pogut gaudir del 100% dels 930 metres del desnivell esquiables, paisatges de postal, bona neu i una meteorologia ben variada.

De cara als pròxims dies es confirma que s'aniran obrint més pistes i sectors. L'objectiu més immediat és tenir el màxim de km esquiables oberts de cara al Pont de la Puríssima. Així, per al divendres 3 de desembre hi ha previsió d'obrir els tres remuntadors de 6 places de l'estació que són el TGV, el Jumbo Tosa i la Pia Express. Fins ara hi ha oberts els telecadires de 4 places Masella Jet, Coma Oriola i els teleesquís de la Tosa.

Sobre el terreny i durant bona part dels darrers dies s'ha estat produint neu en tots els sectors als quals donen accés aquests remuntadors.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/JOePactVv2k" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny