Notícia

Continua la festa de la neu: Pal Arinsal surt a ballar el 3 de desembre

Obertura amb un 70% de les pistes i remuntadors, inclosa la pista Marrades

Arinsal,trepitjaneus
Trepitjaneus a Arinsal avui dilluns Autor/a: Pal Arinsal
Pal Arinsal inaugurarà la temporada d’hivern el 3 de desembre amb l’obertura dels dos sectors i més del 70% de pistes disponibles per a tots els esquiadors.


L’estació complirà les seves previsions d’obertura i inaugurarà la temporada el dia 3 de desembre amb més del 70% de pistes obertes en el sector de Pal i Arinsal, 100% dels circuits d’esquí de muntanya i raquetes de neu i la majoria de les activitats disponibles. L’estació obrirà amb tots els sectors connectats i també ho farà amb l’obertura de la pista Marrades, la de menys alçada que arriba fins a cota 1500 al poble d’Arinsal. 

En aquest primer dia, els esquiadors podran gaudir també la majoria de les activitats de neu. Entre elles, la tradicional pista de trineus, que inaugura amb les millores efectuades durant l’estiu (dues pistes) en total, l’altra gran novetats, el simulador d’esquí virtual Esquiades.com Vallnord-Pal-Arinsal,  l’obertura de la Big Zip, el Parc de Cordes, les excursions de buggies amb eruga, entre altres. Així mateix, podran completar la seva experiència com ja és habitual amb diferents ofertes gastronòmiques gràcies als 10 restaurants disponibles a diferents localitzacions i sectors: el Pla de la Cot, Xalet Igloo, Coll de la Botella i molts altres. A més a més l’estació inaugura també una de les novetats en gastronomia: Nocturna, els sopars d’alta muntanya amb un format únic al país.

Aquesta temporada de 136 dies s’inaugura el 3 de desembre i finalitzarà previsiblement, i si les condicions ho permeten, el proper 18 d’abril, amb l’últim dia gratuït com ja és tradició.

Més informació: vallnordpalarinsal.com/

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny