Notícia

'El meu dia a dia és intentar gaudir 'a muerte' de la muntanya'

Entrevistem el fotògraf i 'freerider' Txema Trull

Txema Trull
Trull també és monitor de freeride a Baqueira Beret Autor/a: Txema Trull
Afincat a la Vall d'Aran, les imatges preses pel gironí Txema Trull al Pirineu, i als pics més alts d'arreu del món, s'han convertit en tota una referència per al món de la neu. Trull ha aconseguit guanyar-se la vida combinant les seves grans aficions: l'esquí i la fotografia. I fins a data d'avui ha treballat en diversos projectes internacionals.

Esquiador, càmera i fotògraf especialitzat en esports d'hivern i fora pista, Txema Trull és un professional de referència en el món de la neu. Es defineix com un apassionat de la muntanya i, a part de disparar sense parar per tot el Pirineu, també és monitor de freeride a Baqueira i participa en diversos projectes internacionals. L'últim, el 6000split, que l'ha portat als cims més alts de l'Equador de la mà de la rider Ana Salvador i el guia Jonathan Larrañaga. Durant tot el mes de novembre han fet descensos de volcans com el Chimborazo (a 6263 metres d'altitud), l'Antisana (5758 m) o el Cotopaxi (5897 m). Tota una aventura que li ha permès prendre imatges per a la història.

Avui el Diari de la Neu parla amb ell perquè ens expliqui d'on ve, com ha aconseguit arribar fins aquí, quin és el seu dia a dia o quines són les claus del seu èxit, entre moltes altres experiències. Podeu llegir l'entrevista fent clic AQUÍ.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny