Notícia

El llac de Núria tindrà un nou mirador

Serà una estructura d'uns 30 metres que anirà de l'estació del Viacrucis fins als roquissars

Mirador,Núria,simulació
Simulació de com serà la nova estructura Autor/a: Gencat
La Comissió Territorial d'Urbanisme de Girona ha donat el vistiplau a la construcció d'un nou mirador al llac de la Vall de Núria. Serà una estructura de fusta natural i acer cortén que permetrà recórrer una distància d'uns 30 metres, des de les proximitats de l'estació del Viacrucis fins als roquissars de sobre el llac.


També vol ser un punt de trobada per recordar els morts de covid

La Comissió Territorial d’Urbanisme de Girona, presidida pel director general d’Ordenació del Territori i Urbanisme, Agustí Serra, va aprovar ahir la construcció d’un mirador al llac de la Vall de Núria. La construcció està promoguda per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i ha estat tramesa a la Comissió per l’Ajuntament de Queralbs.

El projecte preveu construir una estructura recolzada puntualment sobre el terreny, que suporta un forjat que permetrà recórrer un tram de 30 metres des de les proximitats de l’estació del Viacrucis fins als roquissars de sobre el llac.
 
L’actuació no suposarà pràcticament cap moviment de terres, ja que l’estructura sobrevola el terreny actual. Tampoc suposa la tala de vegetació propera, perquè discorre per una zona que no hi ha pins. Els materials utilitzats en la infraestructura seran la fusta natural i l’acer cortén.
 
A més d’un mirador per difondre els valors paisatgístics i naturals de l’entorn, també es vol que esdevingui un punt de trobada on retre memòria als traspassats pels efectes de la recent pandèmia.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny