Notícia

Tavascan obre aquest dissabte

Obertura amb novetats i notables millores de les seves instal·lacions

tavascan,telecadira
Tavascan obre aquest dissabte. Imatge d'arxiu. Autor/a: Tavascan
Tavascan estrena nova temporada aquest dissabte, 4 de desembre de 2021. Farà obertura dels circuits d’esquí alpí i nòrdic. Les nevades de les últimes setmanes i les que es preveuen en les properes hores, asseguren la neu a les pistes i una bona arrencada de la temporada.

Novetats importants en aquesta temporada

Enguany, Tavascan presenta força novetats en diferents aspectes que milloren notablement els equipaments i la comoditat pels seus usuaris. S’ha reforçat la seva seguretat amb la instal·lació de noves barreres paraallaus que estan situades a la zona de l’aparcament.

Els treballs han comportat una inversió de 626.000 euros per part de la Generalitat, i, d’aquesta forma, es millora la seguretat d’aquesta part de l’estació que sovint es veia afectada per petites allaus. Ara mateix, aquesta zona està protegida amb barreres paraallaus entre les cotes 2.015 a 1.915 metres. L’actuació que ara ha finalitzat permetrà evitar allaus més avall de la cota 1.915 metres.

Per a aquesta temporada s'estrena una sala polivalent a peu de pistes, un nou equipament d’uns 100 metres quadrats que es destinarà a diferents usos, com ara la impartició de cursos de formació (sobre nivologia, alpinisme...), projeccions d’audiovisuals, etc.

Paral·lelament, també s’ha eixamplat la cinta de debutants de la part inferior del domini i, amb això, s’ha ampliat la zona per als esquiadors que es volen iniciar en l’esport, fent-la més còmoda i funcional.

Neu produïda

Així mateix s’ha fet la instal·lació d’una nova xarxa d’innivació a la part baixa, juntament amb l’adquisició d’un innivador de baixa pressió Techno Alpin model TR8. S’ha fet una nova canonada que permetrà la instal·lació d’innivadors en un futur més moderns i eficients. A la vegada, s’ha adquirit un nou innovador que complementarà el ja existent i reforçarà la producció de neu a la cota baixa de l’Estació.

Se segueix implementant totes les mesures per vetllar per oferir un entorn segur en relació a la pandèmia del Covid 19. Alhora, s’adapta a totes aquelles ordres i/o recomanacions que fan des de les autoritats sanitàries.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny