Notícia

Torna Alp 2500 amb 120 km de pistes

La suma dels dos dominis esquiables de La Molina i Masella es coneix amb el nom de Alp2500

Torna Alp 2500 amb 120 km de pistes. Imatge d'aquest dimecres a La Molina
Torna Alp 2500 amb 120 km de pistes. Imatge d'aquest dimecres a La Molina Autor/a: Diaridelaneu
El primer cap de setmana de desembre es presenta a la Cerdanya amb un ambient 100% esquí. D'una banda, l'obertura del 100% de les pistes de la zona i, de l'altra, per la gairebé plena ocupació hotelera i residencial que s'espera per a aquests dies. I és que, a més, els esquiadors podran gaudir del domini Alp 2500, que es posa en marxa aquest cap de setmana i ho farà amb 120 dels 145 quilòmetres que sumen La Molina i Masella.
Aquesta segona quinzena de novembre, marcada pel fred ideal per la producció de neu i les darreres nevades, permeten obrir aquest 4 de desembre el domini esquiable de La Molina + Masella. La suma dels dos dominis esquiables de La Molina i Masella es coneix amb el nom de Alp2500. La previsió d’obertura, durant aquest primer cap de setmana de la temporada, és amb 26 remuntadors, 103 pistes que sumen 120 km esquiables (del total de 145) i el 100% del desnivell esquiable obert, amb 937 m de desnivell des punt més alt del domini (Niu de l’Àliga-2537 m) fins el punt més baix (Pla de Masella-1600 m). 

L’enllaç físic entre les estacions és a través del telecabina Cadí-Moixeró, per part de La Molina, i els telecadires La Pia Express  (a cota mitja) i Jumbo Tosa (a cota alta), per part de Masella. Amb l’obertura de 103 pistes, La Molina + Masella és el domini esquiable més a prop de Barcelona que ofereix més número de pistes per aquest primer cap de setmana d’obertura, que coincideix amb el pont.Més enllà de l'esquí

Aquests dies del Pont, d’una banda, hi haurà activitats adreçades als infants (Tubbing, pista de trineus, parc d’aventura als arbres) i a les famílies (excursions amb raquetes) a La Molina. També estarà obert el passeig turístic fins al Niu de l’Àliga amb el telecabina Cadí-Moixeró, que arriba al cim de la Tosa (2.537 metres) i és la porta d’entrada al Parc Natural Cadí-Moixeró.

Esquí nocturn a Masella

A més, Masella inaugurarà la temporada de l’Esquí Nocturn durant el Pont. Aquesta activitat estrella de l’estació es complementa amb sopars, amb gastronomia de muntanya a base dels típics plats de la Cerdanya (trinxat, brases, etc.) i de països alpins (Raclettes, fondues, etc). I també, amb l’Esquí Nocturn, hi haurà un gran ambient festiu d’après-ski al Masella Möod Lounge, amb música i copes al peu de pista del Pla de Masella.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny