Notícia

Cap de setmana històric per a l'esquí nòrdic

Totes les estacions de fons del Pirineu català obertes

Aransa,esqui de fons,esqui nordic
Cap de setmana històric per a l'inici de temporada a l'esquí nòrdic Autor/a: Aransa
Poques vegades, molt poques, es dona la circumstància que pel Pont de la Puríssima la totalitat de les estacions d'esquí nòrdic catalanes estiguin obertes. Aquest any serà, és, així.


04-08-desembre

Veure el comunicat de neu de les estacions de nòrdic amb tot obert passa poques vegades. Enguany, però, es dona aquesta circumstància i per aquest cap de setmana i per al Pont de la Puríssima serà així. La totalitat de les estacions d'esquí nòrdic catalanes estaran obertes. La primera a obrir va ser fa just una setmana l'estació de TuixentLa Vansa, però les nevades dels darrers dies han acabat per deixar totes les estacions a punt.

Imma Obiols, responsable de l'associació Tot Nòrdic que agrupa les estacions d'esquí de fons del Pirineu català, reconeixia aquest matí a Diaridelaneu que, efectivament, el cap de setmana es podrà qualificar de "històric".

Cal mirar força enrere per trobar un primer cap de setmana de desembre amb un comunicat de neu pols i tot obert. No és excepcional, però tampoc és fàcil, ja que les estacions de nòrdic, amb l'excepció de Lles, depenen només de la neu natural. I sovint pot passar que, si neva molt al Pirineu més oriental o se situen les estacions de Lles, Aransa i Guils, potser no precipiti tant generosament al central, on se situen TuixentLa Vansa, Sant Joan de l'Erm, Virós Vallferrera i Tavascan.

Comença al 100%, amb neu pols i tot obert, la temporada d'esquí nòrdic al Pirineu català, i ho fa amb un primer cap de setmana i un pont de desembre de condicions magnífiques.

Podeu seguir l'actualitat de l'esquí nòrdic a la seva pàgina de Facebook.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny