Notícia

Quin temps farà aquest cap de setmana i el pont?

La Puríssima amb temps boig

La predicció per aquest dies
La predicció per aquest dies Autor/a: Troposferica
Hem arrencat aquesta temporada d’hivern de manera immillorable! Trobem de 30 a 90 centímetres de neu a Grandvalira, uns 40 centímetres a Boí Taüll, de 30 a 60 centímetres a la Molina i Masella, y de 15 a 45 centímetres al Port del Comte.


L'anticicló queda retirat amb entrada intermitent de flux de vents del nord i nord-oest que es carreguen d'humitat en el seu pas per l'Atlàntic. Per tant, el pas de fronts carregats de neu es van succeint amb alguna treva, també amb moments de vent fort i intensa sensació de fredor.

Fred, neu, vent... una mica de tot per als pròxims dies

El temps serà insegur a gran part del Pirineu aquest cap de setmana. Nevada que s'anirà succeint amb algunes intermitències, essent més intensa i persistent al Pirineu aragonès i Pirineu lleidatà. També a punts d'Andorra, amb algunes ullades de sol i moments de visibilitat reduïda. El dissabte la cota de neu se situarà a la vora dels 1700 a 1800 metres aproximadament, augmentant el risc d'allaus fora de pistes.

Anirà davallant progressivament el diumenge fins a quedar entorn dels 800 a 1000 metres tan sols amb entrada de vent intens del nord-oest. La sensació de fredor serà acusada, tingueu precaució! Seguiu les recomanacions de cada una de les instal·lacions i equipeu-vos adequadament!

Al llarg del dilluns dia 6 el temps anirà millorant progressivament amb nevada que aniria a menys, quedant l'ambient molt fred. La treva seria transitòria. De cara al dimarts 7 la nevada es podria reactivar ja de matinada. Treva el matí del dimecres, però amb un front a les portes que arribaria la segona meitat del dia. Com que encara queden dies pel davant, la predicció podria variar lleugerament.

Esperem que gaudiu de la neu aquest pont de la Puríssima!

Descarregar document en aquest enllaç.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny