Notícia

Controls als accessos de Vallter

Els vehicles que vulguin pujar a l'estació hauran de ser de tracció 4x4, o anar equipats amb pneumàtics de contacte o cadenes

cues,vallter,cotxes,caravana,accessos
Controls als accessos de Vallter Autor/a: Diaridelaneu.cat
A partir d'aquest cap de setmana es faran controls als accessos de Vallter. En aquests, es vol garantir la seguretat vial i els vehicles que vulguin pujar a l'estació hauran de ser de tracció 4x4, o anar equipats amb pneumàtics de contacte o cadenes.


cues-cua-vehicles-cotxes-vies-de-comunicacio-pirineu-vallter-1

L’ajuntament de Setcases i l’estació de Vallter treballaran conjuntament per la seguretat de les persones que vulguin accedir en vehicle a l’estació.

Serà aquest cap de setmana per al qual es preveuen condicions meteorològiques de ple hivern. Així, es duran a terme controls als vehicles que vulguin accedir a l’estació de Vallter, per tal d’assegurar que disposen dels equipaments obligatoris, és a dir, tracció 4x4, pneumàtics de contacte o cadenes. Els controls es realitzaran a la sortida del poble de Setcases.
 
La mesura, proposada conjuntament per l’Ajuntament de Setcases i Vallter, pretén garantir la seguretat en la circulació i evitar el risc d’accidents.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny