Notícia

El certificat Covid ja és obligatori a les estacions d'esquí franceses

Són controls senzills que es fan a l'entrada de les portes de control de forfets

control,covid 19,gendarmerie,font romeu,acces
El certificat Covid ja és obligatori als accessos als remuntadors de la Catalunya del Nord Autor/a: Diaridelaneu
La mesura va entrar en vigor aquest dissabte i avui mateix, a Diaridelaneu, ho hem comprovat a l'estació d'esquí de Font Romeu.


Ja estan vigents els controls COVID-19 a les estacions d'esquí. Des d'aquest dissabte passat el certificat Covid és obligatori als accessos als remuntadors de França, i per tant a les estacions de la Catalunya del Nord. Aquests controls són aleatoris i es poden fer en el moment de la compra del forfet o bé en el moment d'accedir als remuntadors.

Així doncs, portar a sobre el passaport sanitari a les estacions d'esquí del vessant nord del Pirineu és obligatori. La mesura va entrar en vigor aquest dissabte i avui mateix, a Diaridelaneu, ho hem comprovat a l'estació d'esquí de Font Romeu.

Controls ràpids

Els controls són senzills i es fan just a l'entrada de les portes electròniques de control de forfets. Pot ser un gendarme o un treballador de la mateixa estació qui ens demani que mostrem el nostre certificat Covid de vacunació. Aquest certificat, que porta imprès un codi QR, l'haurem de portar a sobre en format paper imprès o bé al nostre telèfon intel·ligent.

El control s'executa mitjançant una aplicació, és ràpid i no suposa cap retard o contratemps per accedir als remuntadors. Si el controlador detecta algun problema, es demana a la persona afectada que abandoni l'accés tot esperant resoldre la possible incidència.

Mascareta obligatòria

El control del qual hem estat testimoni directe s'ha efectuat a les dues de la tarda tocades. I un cop superat el control, els esquiadors ja poden accedir a la plataforma de sortida del telecadira sense cap altre contratemps. Això sí, la màscara ben col·locada i ajustada, i és que al llarg del dia personal de l'estació situat als accessos ha estat recordant sobre l'ús obligatori d'aquesta.

Comentaris

5-10-20-tots
1
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny