Notícia

Masella acomiada el pont amb 30.000 esquiadors

L’ocupació dels allotjaments a peu de pistes ha sigut del 100%

masella,nocturn
Més de 30.000 esquiadors a Masella pel pont de desembre Autor/a: Masella
Més de 30.000 esquiadors a Masella pel pont de desembre. A més, hi han hagut 2 dies punta, amb més de 8.000 esquiadors en cadascún d'ells.


masella-nens

Masellaha acomiadat el pont de desembre amb xifres de visitants excel·lents. Segons dades de la mateixa estació, durant el pont de desembre han lliscat per les seves pistes un total de 30.000 esquiadors. Les bones condicions per la pràctica de l’esquí i el surf de neu des de l’obertura i la producció de neu, a més d'un calendari favorable, han propiciat aquestes xifres. A més, hi ha hagut dos dies punta, amb més de 8.000 esquiadors/jornada.

L’ocupació dels allotjaments a peu de pistes ha sigut del 100%. D'altra banda, s'ha pogut avançar la data d’inauguració de la temporada d’Esquí Nocturn (dilluns, 6 de desembre), obrint totes les pistes del domini esquiable de nit. A l’oferta de l’Esquí Nocturn s’ha vist complementada per la gastronomia de muntanya del Restaurant del Pla de Masella i l’ambient après-ski del MasellaMöodLounge.

En el dia d'avui Masella ja té oberts el 100% dels remuntadors, tots els sectors oberts i un total de 67 km de pistes obertes.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny