Notícia

La neu gironina s'ofereix a les agències de viatge espanyoles

Dotze agències de viatges espanyoles especialitzades en la programació de viatges a la neu han visitat el Pirineu gironí

La neu gironina s'ofereix a les agències de viatge espanyoles. Imatge del grup esquiant a La Molina
La neu gironina s'ofereix a les agències de viatge espanyoles. Imatge del grup esquiant a La Molina Autor/a: PTCBG
Dotze agents de viatges espanyols especialitzats a programar viatges a la neu visiten el Pirineu de Girona. El viatge de familiarització a la Cerdanya i al Ripollès de dotze agències de viatges especialitzades en la programació de paquets turístics a destinacions de neu i esquí ha finalitzat avui.


agents-de-viatges-masella-141221

Seguint amb el programa d’actuacions dirigides a promocionar i comercialitzar l’oferta de neu i d’hivern del Pirineu de Girona de la temporada 2022 en el mercat d’intermediació espanyol, del 13 al 16 de desembre el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona organitza un viatge de familiarització a la Cerdanya i el Ripollès adreçat a representants de dotze agències de viatges espanyoles especialitzades en la programació de viatges i paquets turístics a destinacions de neu i esquí, entre les quals es troben Viajes Adictivos, Ski & Night, Alea Ocio, PlanesKi, Leski Xpertravel, Eroski Viajes, Naturtrek, Kierotravel i Viajes Aran, entre altres.
 
Durant tres dies, els agents de viatges espanyols han dut a terme un intens programa de visites i activitats al Pirineu de Girona que els ha permès conèixer i descobrir l’oferta turística d’esquí i les nombroses propostes d’activitats a la natura que la destinació ofereix concentrades en les comarques ceretana i ripollesa. Els participants han esquiat a les estacions de Masella i la Molina, han visitat Puigcerdà i les valls de Ribes i Camprodon, també han fet una excursió en raquetes a l’estació de Vall de Núria, incloent-hi una visita a l’exposició del 90è aniversari del tren cremallera, i han fet un descens nocturn en raquetes des del refugi de les Marmotes fins a Vallter. Els agents han conegut diversos establiments d’allotjament turístic i han degustat la cuina pirinenca i els productes de proximitat i autòctons de la destinació.
 
L’acció promocional ha finalitzat amb la realització d’un workshop a Setcases entre quinze empreses turístiques gironines dels sectors de l’allotjament, agències receptives i empreses d’activitats a la natura, estacions d’esquí i entitats promocionals comarcals,  i els representants, directors i comercials de les dotze agències de viatges procedents de Madrid, el País Basc, València, Galícia i Salamanca, amb l’objectiu d’incloure oferta de la destinació i de les empreses adherides al Club de Natura i Turisme Actiu del Patronat als catàlegs de les agències. El workshop ha generat més de cent cinquanta trobades comercials.
 
La iniciativa, impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, actua directament en els canals d’intermediació espanyols i reforça la promoció del Pirineu de Girona durant l’actual temporada de neu en el mercat de proximitat estatal.
 
Publicació del primer llibre electrònic gratuït del Pirineu de Girona

Aquest desembre es publica el llibre electrònic Pirineu de Girona: Viatge d’hivern, editat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona per donar a conèixer una selecció d’activitats i experiències d’esquí i neu que es poden realitzar durant els mesos d’hivern a la destinació. El llibre consta de 25 pàgines dividides en quatre capítols i ha estat escrit per la prestigiosa fotoperiodista Kris Ubach.

L’objectiu d’aquest nou projecte editorial, el primer d’una col·lecció de quatre, és posar en valor les experiències i els productes locals, així com les persones que hi ha darrere de cada equipament i proposta, i alhora contribuir a posicionar la destinació en l’àmbit del turisme de natura i actiu, uns dels principals durant la pandèmia.

Aquest llibre electrònic s’afegeix a la col·lecció de més de trenta publicacions gratuïtes disponibles a  la biblioteca digital  de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.
Descarregueu-vos el llibre electrònic a través de l’enllaç següent:  https://ebooks.costabrava.org/ebook/viatge-dhivern.
 
Nota: adjuntem fotografies d’activitats del grup a la neu i del workshop celebrat a l’Hotel la Coma de Setcases.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny