Notícia

Els casc Compact, la màscares Contex i el casc Radar de HEAD

La nova col·lecció per a la temporada 2021-22

Els casc Compact, la màscares Context i el casc Radar de HEAD
Els casc Compact, la màscares Context i el casc Radar de HEAD Autor/a: HEAD
HEAD presenta la nova col·lecció de proteccions d'esquí: cascs COMPACT, màscares CONTEX i el casc RADAR amb visera integrada.


head-alpinshooting_lech-1

La temporada d'esquí ja ha donat el tret de sortida i és per això que HEAD, com realitza any rere any, presenta la nova col·lecció de proteccions (cascos i màscares). L'objectiu d'aquesta nova col·lecció és aconseguir que un cop l'esquiador equipat amb un casc i màscara HEAD pugui deixar enrere totes les preocupacions i gaudir del tot de la neu.

La nova col·lecció de proteccions HEAD es compon dels cascs COMPACT, dissenyats per oferir el millor ajustament i màxima protecció, les noves i modernes màscares de competició CONTEXT, i com a novetat aquesta temporada, el casc amb visera RADAR.

Cascs COMPACT

Els cascs COMPACT es caracteritzen per ser cascs molt lleugers, de perfil aerodinàmic, perfectament adaptables gràcies al sistema Sphere Fit i amb un sistema de ventilació de set sortides.

La nova línia de cascos COMPACT es compon pel casc Compact PRO en color negre, un segon model en blanc, el COMPACT White i finalment en un disseny més femení el COMPACT Women en rosa i gris.

Màscares CONTEX

La nova línia de màscares de competició, es compon de dos models: CONTEX PRO 5K i CONTEX.

La màscara CONTEX PRO 5K incorpora una lent doble laminada que millora el camp de visió en un 15% i la tecnologia 5K que potencia el contrast i la brillantor. La màscara CONTEX, en platejat i turquesa, s'han dissenyat amb una lent doble intercanviable amb sistema d'anti baf i protecció UV. Tots dos models estan disponibles en dues mides (mitjana i gran).

728x90_alpi_hivern_ara-lleida-cat

92821_contex_silver_turquoise_xxx_1

Casc i ulleres, tot en un al model RADAR

I ja com a novetat d'aquesta temporada, HEAD presenta RADAR, un casc amb visera integrada, que combina els avantatges d'usar màscara amb tenir un casc amb visera. El model RADAR proporciona una visió sense restriccions, una visera de doble lent intercanviable i un ajustament perfecte gràcies al sistema Sphere Fit, pendent de patentar.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny