Notícia

Cap a pistes amb bosses, motxilles i fundes de HEAD

Nova col·lecció de bosses i fundes per transportar i protegir l'equip d'esquí

Cap a pistes amb bosses, motxilles i fundes de HEAD
Cap a pistes amb bosses, motxilles i fundes de HEAD Autor/a: HEAD
Qui digui que l'esquí és un esport incòmode en les tasques prèvies a calçar-se els esquís té una mica de raó. Però també és cert que cada cop ens ho posen tot més fàcil. I sobretot amb més estil. I si no, mireu aquestes magnífiques bosses de HEAD per transportar i protegir el nostre equip d'esquí que us presentem en aquest article.

728x90_alpi_hivern_ara-lleida-cat

El fabricant austríac ens presenta la nova col·lecció de bosses i fundes per transportar i protegir l'equip d'esquí de camí a la neu. Si ja tens localitzat tot el teu equip per esquiar: esquís, casc, màscara, roba tèrmica, bastons, etc., arriba el moment de traslladar tot l'equip d'esquí i viatjar-hi de forma més còmoda, ordenada i segura.

Bosses HEAD per transportar botes

- BOOT Carry On: innovadora bossa de botes HEAD dissenyada com un maletí petit i compacte. La bossa inclou una cinta per a l'espatlla i dues corretges per portar la bossa penjada a l'esquena.

head-motxilla-boot-carry-on
Motxilla Boot Carry On de HEAD per transportar i protegir el nostre equip d'esquí (Foto: HEAD).

- BOOT Backpack: es tracta d'una motxilla molt còmoda per guardar les botes d'esquí serigrafiada amb els colors la col·lecció All-ride. Es pot transportar com una motxilla o com a bossa de mà utilitzant el mànec superior.

head-boot_backpack
Motxilla Boot_Back pack de HEAD per transportar i protegir el nostre equip d'esquí (Foto: HEAD).

Women Bootbag: bossa estilosa amb capacitat per a botes i un casc. Dissenyada per transportar com una motxilla o com una bossa de mà.

Fundes per a esquís

Protegir durant el viatge a la neu els esquís, mai no havia estat tan pràctic. Els nous models de fundes d'esquís HEAD d'aquesta temporada són:

Women single skibag: bossa dissenyada per facilitar transportar els esquís gràcies als seus mànecs encoixinats oa la cinta per penjar-se a l'espatlla. Compte amb una cremallera al llarg de la bossa per facilitar l'accés dels esquís.

Kore single skibag: bossa per transportar els teus esquís de Freeride de forma còmoda gràcies als mànecs encoixinats ia la cinta per a l'espatlla.

KORE Backpack, tot l'equip d'esquí en una sola bossa

A banda de les bosses de botes i fundes d'esquí, HEAD presenta la bossa KORE backpack amb compartiments específics per poder transportar tot l'equip d'esquí a una bossa. El casc es pot col·locar a la part exterior amb una bossa específica, les botes a l'interior i els esquís es poden transportar en diagonal o en forma de “A”. La bossa compta amb cintes encoixinades a les espatlles i una corretja per a la cintura per a més comoditat i estabilitat en caminar.

kore_backpack_xxx_1-1
Motxilla de HEAD model KORE (Foto: HEAD).

Totes aquestes i altres bosses a la pàgina web del fabricant.

I si us ha agradat llegir Bosses HEAD per transportar l'equip d'esquí també us pot interessar Noves botes Formula de HEAD: Comoditat i alt rendiment.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny