Notícia

Diaridelaneu.cat porta l'actualitat de la neu als 40 Pirineus

Durant la temporada d'esquí cada setmana a la ràdio

Diaridelaneu.cat porta l'actualitat de la neu als 40 Pirineus
Diaridelaneu.cat porta l'actualitat de la neu als 40 Pirineus Autor/a: Diaridelaneu
Diaridelaneu.cat i Els 40 Pirineus iniciem en aquesta temporada 2021-22 una col·laboració entre els dos mitjans de comunicació. De desembre a abril cada setmana fem un repàs en directe a la ràdio de l'actualitat al món de la neu, amb especial atenció a les comarques de la Cerdanya, Capcir i Ripollès.


728x90_alpi_hivern_ara-lleida-cat

Diaridelaneu.cat i Els 40 Pirineus iniciem en aquesta temporada 2021-22 una col·laboració entre els dos mitjans de comunicació. Cada setmana, de desembre a abril, fem un breu repàs de l'actualitat al món de la neu, amb especial atenció a les comarques de la Cerdanya, Capcir i Ripollès.

De fet, la col·laboració ja va començar el passat mes de novembre, però no ha estat fins ara que l'acord es fa oficial i així es reflecteix a la graella de programes de 40 Pirineus. Emili Carrillo, locutor i director a 40 Pirineus, té com a col·laborador en el programa 40 minuts més a Ivan Sanz, editor del diaridelaneu.cat, diari digital especialitzat en neu i d'actualització diària. Aquest programa s'emet en directe de dilluns a divendres de 10.00 h a 11.00 i els dissabtes de 09.00 h a 10.00 h.

Així doncs, entre els temes que s'hi poden escoltar i que poden variar en funció de l'actualitat del moment, hi ha la predicció meteorològica, l'agenda del cap de setmana a les estacions d'esquí, temes d'actualitat d'interès per als aficionats als esports d'hivern i connexions en directe a les diferents estacions.

Podeu sintonitzar 40 Pirineus al 99.1.

Els 40 PIRINEUS
972 88 16 11 - 665 14 47 27
Via mail: 40pirineus@gmail.com
Més informació a: https://www.instagram.com/40pirineus/ .

 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny