Notícia

Masella arriba al tram final de les festes amb esquí nocturn i cavalcada

L'esquí nocturn i l'arribada dels Reis de l'Orient seran els protagonistes aquesta setmana

Masella,nocturn,nens,30122021
Masella arriba al tram final de les festes amb esquí nocturn i cavalcada Autor/a: Masella
Les estacions d'esquí arriben aquests dies al tram final de les festes de Nadal. Les agendes amb activitats pròpies d'aquesta època de la temporada han estat presents enguany als centres hivernals. I no només les activitats d'aquests dies, també altres qüestions d'agenda. És el cas de Masella, estació en la qual avui dimarts, dia 4 de gener, hi haurà sessió d'Esquí Nocturn amb la totalitat de les pistes i remuntadors per esquiar de nit oberts. L'horari d'aquest dimarts serà de 18.15 a 21 h.

Els dies de la setmana amb Esquí Nocturn són els dijous i els dissabtes de gener, febrer i primers de març. No obstant això, en el context de les vacances de Nadal, Cap d'Any i Reis, l'estació obre l'esquí nocturn aquesta propera nit del 4 de gener.

En el domini esquiable de nit, es pot gaudir amb:
-10 Km esquiables
-7 remuntadors oberts
-13 pistes obertes
-Obert tots els dijous, dissabtes i alguns festius
-Desnivell: 420 m que recorren per dins el bosc

L'Esquí Nocturn de Masella es veu complementat amb l'oferta gastronòmica típica de muntanya (fondues, raclettes, etc.) en el Restaurant del Pla de Masella. Per reservar el sopar cal fer-ho al telèfon 972 890 678.

Cavalcada de Reis a Masella

Aquest dimecres, 5 de gener, a les 18 h arriben Ses Majestats els Reis d'Orient al Pla de Masella. Baixen amb màquines trepitjaneus i van acompanyats pels monitors de l'Escola d'Esquí de Masella – L'illa Diagonal que fan baixada de torxes. Enguany la cavalcada de Reis es farà seguint tots els protocols COVID que marquen les autoritats sanitàries.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny