Notícia

Comença el compte enrere a Grandvalira pel Freeride Junior World Championship

A Grandvalira ja ha començat el compte enrere de cara al Freeride Junior World Championship (FJWC), que el proper 7 de febrer reunirà a les 60 millors promeses del freeride del món. L’estació més gran del sud d’Europa celebra la Freeride Week com a cita prèvia a l’esdeveniment. Per a començar, aquest cap de setmana Grandvalira, GORE-TEX i Haglöfs organitzen un freeride camp on els participants podran experimentar en primera persona com llegir la millor línia de baixada i rips amb les recomanacions de riders internacionals de renom com ara Bruno Compagnet, Per Johnson, Asbjorn Eggebo i Joaquín Vena, aquest últim rider local de El Domini de la Neu. En aquests dos dies s’impartiran lliçons sobre tècniques fora pista, tècniques de seguretat i sobre utilització de material específic.

Freeride Camp

En el què participaran 20 afortunats, està associat al Freeride Junior World Club, una organització que engloba a les millors Escoles d’estacions amb programes d'aprenentatge de freeride i en la que Grandvalira amb el Freeride Center hi és present des de la temporada 2013-2014.
També durant la Freeride Week, el Freeride Center oferirà classes individuals o col·lectives orientades a l'aprenentatge de la tècnica en neus no tractades, tècniques de Seguretat, nivologia i utilització del material Específic de Seguretat (DVA, Pala i Sonda). Entre els productes que es podran contractar hi ha:
Freeride sessions: 4 o 6 hores de classes per grups de 6 persones màxim.
Weekend Camp sessió: Campus formatiu de màxim 6 persones de quatre hores o 6 hores al dia de durada durant dos dies.
Ski Safari: Un servei guiat per a grups amb sortides programades on descobrir els millors recorreguts fora pista de l'estació.
En el marc del FJWC, Grandvalira reunirà a L’Abarset, l’espai emblemàtic per excel·lència de l’après-ski del domini, els millors dj’s de l’escena pop rock i indie espanyola amb les actuacions a partir de les 18h de dj Amable (divendres 6 de febrer) i dj Coco (dissabte 7 de febrer).Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny