Notícia

Un puja i baixa a Porté Puymorens

Què deu tenir Portè que sempre és fotogènica hi hagi la neu que hi hagi?

Porte Puymorens,esquiadora,la mine
Esquiant i fent algunes fotografies per la pista La Mine Autor/a: Diaridelaneu
Dilluns 3 de gener a Porté  Puymorens. Tot obert, sol, temperatures més que agradables i 95% de clientela sud-catalana. Neu pols no, però li faltava poc. Aquest és el resum del nostre puja-i-baixa a Porté per fer-hi algunes captures.


porte-puymorens-mirador

Dilluns 3 de gener a Porté  Puymorens. El comunicat de neu de l'estació publicat a Twitter ens ho posava molt bé: gairebé tot obert. I la predicció "mèteo" feia preveure una jornada que vindria marcada pel sol, aire en calma i temperatures més que agradables. I la neu? Segons el comunicat del dia abans, 2 de gener, ens hi havíem de trobar neu trepitjada. I un cop a pistes podem afirmar que no era neu pols, perquè no seria cert, però no estava gens malament tenint present les temperatures de primavera avançada d'aquells dies. Una jornada per gaudir-la.

Aquest és el nostre resum molt ben sintetitzat del puja-i-baixa a Porté. L'objectiu no era altra que passar unes poques hores esquiant a la vegada que aprofitant per fer-hi algunes captures amb els nostres nous equips Helly Hansen. Finalment no vam poder fer totes les fotografies que hauríem volgut. I ben segur que avui les mateixes imatges haurien estat d’un blanc brillant i polar.

Què deu tenir Portè que sempre és fotogènica hi hagi la neu que hi hagi?
El nostre àlbum de Porté a Instagram:

 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny