Notícia

Puigmal 2900 torna a obrir el telecadira Combe des Rameaux

El giny mecànic havia estat aturat des del passat 26 de desembre

Puigmal 2900 torna a obrir el telecadira Combe des Rameaux. Imatge d'arxiu.
Puigmal 2900 torna a obrir el telecadira Combe des Rameaux. Imatge d'arxiu. Autor/a: www.pyreneescatalanes.free.fr
Tornen les bones notícies per a l'estació de Puigmal 2900. Els responsables de l'estació d'Er acaben d'anunciar via xarxes socials que el telecadira de 4 places, aturat des del passat 26 de desembre, ja torna a funcionar. Demà s'obre al públic aquest giny mecànic i les pistes a les que dona servei, entre les quals Perdiu, Artigue, Dura Neu, Rameaux, Moustelle i Marcassin.


puigmal-pista-trepitjada-20122021

Tornen les bones notícies per a l'estació de Puigmal 2900. Els responsables de l'estació d'Er acaben d'anunciar via xarxes socials que el telecadira de 4 places Combe des Rameux, aturat des del passat 26 de desembre, ja torna a funcionar.

Demà diumenge 9 de gener s'obre al públic aquest giny mecànic i les pistes a les que dona servei, entre les quals Perdiu, Artigue, Dura Neu, Rameaux, Moustelle i Marcassin. També s'ha posat en marxa la botiga de lloguer de material al sector del Pla de Cotze i un bus llançadora entre l'esmentat sector i el de Les Planes, on s'hi ubica la base del telecadira. Aquest servei funciona els caps de setmana de 9h a 12:30h i de 13h30 a 17h. El preu del forfet queda en 22,50€,

Més informació a: https://www.puigmal2900.com/

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny