Notícia

Vallnord-Pal Arinsal recupera les xifres d'ocupació prepandèmia

Durant els 17 dies festius 85.000 esquiadors han passat per l'estació de la Massana

Vallnord-Pal Arinsal
Gairebé tots els dies s'han pogut obrir el 100% de les instal·lacions Autor/a: Vallnord-Pal Arinsal
Durant aquestes festes de Nadal, Vallnord–Pal Arinsal ha assolit les seves previsions i ha recuperat les xifres d'ocupació que va tenir la temporada 2019-2020; és a dir, abans de la pandèmia de la covid-19. En total, 85.000 clients han visitat l’estació durant aquestes setmanes, amb l’obertura de gairebé el 100% de les seves instal·lacions durant tots els dies. I el cap de setmana que ve, l'estació acollirà la Copa del Món d'Esquí de Muntanya Comapedrosa Andorra.A part de les pistes, s'han ofert un gran nombre d'activitats complementàries

L’estació de la Massana fa un balanç positiu de les setmanes nadalenques. Vallnord–Pal Arinsal tanca amb un total de de 85.000 esquiadors durant els 17 dies festius. Aquestes xifres suposen la recuperació de les xifres d’ocupacions en temporada la anterior a la pandèmia. L’estació ha pogut respectar també quasi a la totalitat les seves previsions d’obertura. Les grans precipitacions a inicis de temporada han permès mantenir les pistes en molt bones condicions i oferir, exceptuant 2 dies, el 100% de les pistes obertes.

Pel que fa les activitats alternatives, aquestes també han rebut una gran nombre de visitants. Durant les vacances de Nadal, l’estació ha pogut estrenar les MoonBikes i el Big Air Bag, a més de les altres 14 activitats alternatives. Així mateix, han estat unes setmanes amb forta presència de la variant òmicron i Vallnord–Pal Arinsal ha destinat grans esforços en aconseguir l’acompliment de tots els protocols per evitar incidències. L’estació ha realitzat i seguirà fent cribratges al personal de forma setmanal amb l’objectiu de garantir la seguretat dels clients i col·laboradors.
 
Esdeveniments i experiències d'alta muntanya
Si més no, és una de les èpoques més especials de l’any. Per aquest motiu, l’estació ha volgut celebrar amb els visitants les festes nadalenques. La visita del Pare Noel ha estat un dels esdeveniments més apreciats pels més petits, on en total es van poder realitzar 16 jornades. Per una altra banda, l’estació també ha organitzat el Caga Tió i la visita del Patge Reial. 


El Pare Noel ha esquiat diversos dies per l'estació 

Però no tot queda en esdeveniments festius, sinó que també es van realitzar curses. L’estació va acollir el cap de setmana del 29 i 30 de desembre el primer esdeveniment de caire competitiu: la Copa Gineta FIS, una cursa d’Eslàlom. Per finalitzar les vacances, Vallnord–Pal Arinsal acollia ahir el Trofeu Esquirol ECAP, que per causes meteorològiques s’ha vist posposat. 
 
Pel que fa les experiències d’alta muntanya, des de ja fa vàries temporades l’opció de gaudir de la gastronomia de forma nocturna. Es tracta d’una opció molt valorada per a aquelles persones que busquin un pla alternatiu. Amb opció a accedir al restaurant amb raquetes, esquiant o amb retrack, ja s’ha convertit en una gran tradició i durant aquests dies de Nadal, ha estat una opció molt valorada. Els restaurants del Pla de la Cot i del Coll de la Botella han estat els dos en oferir aquestes opcions i que encara estaran disponibles durant tot els dies d’obertura.
 
Copa del Món d'Esquí de Muntanya ISMF Comapedrosa Andorra
El proper cap de setmana, del 14 al 16 de gener, Vallnord–Pal Arinsal acollirà un dels esdeveniments més importants del país: la Copa del Món d’Esquí de Muntanya Comapedrosa Andorra. Aquesta tindrà lloc a Arinsal i acollirà dues proves, ja tradicionals al país: la Individual Race, que iniciarà la cursa el dissabte 15 de gener i finalment la Vertical Race, el 16 de gener, última prova de la Copa. Aquesta última podrà seguir-se per streaming gràcies a Eurovision Sport i RTVA.


Aquest cap de setmana se celebrarà la Copa del Món d'Esquí de Muntanya 

Avui, sector d'Arinsal tancat
Degut a les previsions meteorològiques, i amb l’objectiu de garantir la seguretat dels tots els clients i treballadors, el sector Arinsal romandrà tancat avui dilluns 10 de gener. Només podran accedir a personal de l’estació per realitzar les tasques de manteniment i neteja.

Així mateix, tal com sempre es realitza en previsions de fortes nevades, la carretera de Comallemple es va tancar ahir a la tarda i avui a primera hora s'ha fet l’avaluació del seu estat per l’obertura. Pel sector al sector de Pal, l’obertura serà progressiva en quant a pistes i remuntadors en funció de les condicions meteorològiques. Per als clients ubicats al sector d’Arinsal, Vallnord–Pal Arinsal ha reforçat el seu servei de Freebus fins a la Massana. 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny