Notícia

Així és la jaqueta Elevation Infinity 2.0 de Helly Hansen

La resposta dels professionals per a la preservació del medi ambient

Elevation Infinity 2.0
Així és la jaqueta Elevation Infinity 2.0 de Helly Hansen Autor/a: Helly Hansen
Mattias Hargin, Emil Stegfeldt i Simon Hillis són alguns dels esquiadors professionals que juntament amb l'equip de disseny de Helly Hansen, han realitzat els ajustaments tècnics necessaris a la nova jaqueta per satisfer les necessitats dels experts.


728x90_patrimoni_hivern_ara-lleida-cat

Eliminar tot tractament químic afegit per preservar el medi ambient és el compromís de Helly Hansen amb la nova jaqueta masculina: Elevation Infinity 2.0 Jacket. La nova peça pensada per a freeriders, és un dels productes estrella de la col·lecció ULLR Freeride que destaca per incorporar la tecnologia impermeable i transpirable més innovadora i sostenible del mercat, la LIFA INFINITY PRO™.

helly-hansen-elevation-infinity-1

L'Elevation Infinity 2.0 Jacket és una de les tres peces de roba de la nova col·lecció ULLR que utilitza la tecnologia LIFA INFINITY PRO™ amb la membrana LIFA INFINITY™, totalment impermeable i transpirable. Aquesta membrana incorpora un rendiment repel·lent a l'aigua duradora, aconseguida sense l'ús de productes químics.

Fent ús la tecnologia LIFA®, una fibra patentada per Helly Hansen que és lleugera i hidrofòbica, la nova membrana es combina amb el teixit 100% LIFA®, creant una tecnologia revolucionària que compleix amb la impermeabilitat i transpirabilitat extremes de la construcció HELLY TECH® Professional. Amb una eterna protecció repel·lent a l'aigua (que mai no necessita ser reimpermeabilitzada amb un tractament químic després del seu ús), aquesta tecnologia és duradora i duradora alhora que ofereix un rendiment superior de nivell professional.

Dissenyada per i per a professionals

La jaqueta Elevation Infinity 2.0 Jacket segueix la guardonada jaqueta Elevation Infinity Shell, comercialitzada a l'anterior temporada d'hivern. Gràcies a les aportacions d'esquiadors professionals com Mattias Hargin, Emil Stegfeldt i Simon Hillis, l'equip de disseny de Helly Hansen ha realitzat a la jaqueta els ajustaments tècnics necessaris per satisfer les necessitats professionals. Els esquiadors de freeride solen utilitzar ràdios per comunicar-se a la muntanya, per la qual cosa s'ha dissenyat un enllaç entre la butxaca interior i la butxaca exterior del pit, el qual permet als professionals passar un cable i enganxar un filtre a la seva caputxa, coll o motxilla. Les butxaques també són essencials, per la qual cosa aquesta jaqueta compta amb 2 butxaques al pit, incloent-hi un Life Pocket+™ que manté els dispositius mòbils funcionant durant més temps en entorns freds, 1 butxaca més gran al pit i 2 butxaques inferiors per a les mans.

"Aquesta temporada volíem oferir encara més dissenys amb la nostra revolucionària tecnologia responsable d'impermeabilitat i transpirabilitat LIFA INFINITY PRO™", afirma Philip Tavell, Director general de la línia d'esquí de Helly Hansen. "La visió professional és al cor de què fem, i tenim la sort de treballar estretament amb els nostres esquiadors professionals per afinar els nostres dissenys i aportar-los tot el necessari per a la seva protecció i rendiment a la muntanya."

Elevation Infinity 2.0 Jacket

Talles: S a 2XL
Colors disponibles: Taronja brillant o negre
P.V.P.: 700 €

Així és la roba de Helly Hansen posada a la muntanya per Diaridelaneu.cat.
Book-hh-temporada-2020-21
Book-hh-temporada-2019-20
Book-hh-temporada-2018-19

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny