Notícia

L’Angléo: opció ideal per a l’après-ski a Les Angles

El centre termal està ubicat a davant del telecadira Jassettes Express i forma part d’un edifici lúdic que també ofereix altres activitats

Angléo,LesAngles,apres-ski
L’espai exterior, amb totes les seves vistes, és la joia de la corona Autor/a: G.A.
L’spa-balneari Angléo és una de les alternatives d’après-ski més valorades de Les Angles. Es tracta d’un centre lúdico-termal que inclou un espai interior i un d’exterior amb opcions variades de relaxació. A més, pagant els suplements necessaris també s’hi ofereixen diversos tipus de massatges, tractaments i activitats per a totes les edats.


Una de les claus de l’èxit és que es tracta d’un espai realment acollidor

Pujar aviat a pistes, gaudir de l’esquí, aprofitar fins a l’últim minut… però també omplir les hores d’après-ski amb alguna activitat agradable i reconfortant. És el decàleg ideal de qualsevol esquiador. I les opcions són realment infinites. Però avui us en detallarem una d’ideal per a tots els assidus a Les Angles, una estació que, tal com ja us vam explicar, és un paradís visual ideal per a tots els nivells.

Es tracta de l’Angléo, el centre termal més modern del Pirineu Oriental. Inaugurat a finals del 2018, està ubicat a la cota 1.650 del poble-estació, amb accessos des de l’avinguda principal que travessa el nucli urbà, i gairebé a davant mateix del telecadira Jassettes Express. Ocupa el nivell inferior del complex lúdic on antigament hi havia la bolera i una piscina que feia anys que estava tancada. Amb les obres, es va reformar l’edifici de dalt a baix, i actualment a part del centre aquàtic de relax i de lleure també hi ha una bolera modernitzada, un bar-restaurant que als capvespres s’omple de gom a gom, una sala de jocs, i una sala de festes que es pot transformar en teatre o espai multifuncional per a fer-hi fires o concerts.

Avui, però, ens centrem en l’spa-balneari. 

Només d’entrar-hi, l’ambient que s’hi respira és d’allò més acollidor. Amb una decoració rústico-muntanyenca que es coordina a la perfecció amb una ambientació musical i lumínica adaptada a l’espai. 


L’espectacle lumínic canviant també dona vida a la Cova de Sal

Passats els vestidors individuals, cal baixar un escales i, després de la dutxa (obligatòria amb sabó per mantenir el centre el més esterilitzat possible), ens trobem amb una gran piscina interior que esdevé la columna vertebral de tot el centre. A dins d’aquesta piscina, d’uns 200 m2, dolls, sortidors i jacuzzis de diversos tipus. A mà dreta, dues saunes i la Cova de Sal (o Grotte de Sel), un espai d’haloteràpia on els usuaris poden comprovar els beneficis d’inhalar sals minerals. A mà esquerra, la zona infantil (amb més banys i dolls) i, al fons, un espai de calma on els infants tenen l’entrada vetada. Allà, a part d’una altra piscina, també hi ha dos hammams. I tot això, protegit per unes parets que combinen la fusta i el vidre per permetre als visitants admirar les vistes exteriors des de qualsevol punt de l’spa.


Fins i tot des de les saunes es pot gaudir dels paisatges exteriors

Explorat ja l’espai global, ens submergim a la piscina principal, des d’on podem accedir al que per nosaltres és la joia de la corona: una piscina exterior climatitzada d’uns 100 m2. Només de creuar l’accés que ens hi porta, el xoc de sensacions és brutal: cos relaxadament calefactat per unes aigües que contrasten amb una temperatura exterior que, bromejant, comentem que ens congela el cap. Tot un delit després d’una intensa jornada d’esquí.

Des d’aquest espai exterior, amb un altre jacuzzi central, també ens meravellen les vistes de l’entorn. A una banda, els esquiadors que aprofiten fins a l’últim minut de pistes obertes. A l’altra, totes les carenes de l’entorn disposades en una armonia que, ara mateix, se’ns presenta com una autèntica postal. I a mida que es va fent fosc, encara hi ha temps per apreciar un altre espectacle lumínic i cromàtic, el creat per l’enllumenat colorit del mateix Angléo, que fa l’indret encara més acollidor.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny