Notícia

Un territori per gaudir de l'aventura més enllà de l'esquí

El Pirineu de Lleida ofereix un gran ventall d'activitats complementàries

BaqueiraBeret,motosdeneu
Les excursions amb motos de neu són una de les activitats més populars Autor/a: Baqueira Beret
Més enllà de les 11 estacions i dels 500 quilòmetres esquiables, el Pirineu de Lleida ofereix una gran oferta d'activitats complementàries per gaudir de la neu i de la natura. Des de raquetes de neu fins al telemarc, passant per la visualització de fauna, les excursions amb trineus o l'escalada en gel, entre moltes altres opcions.


Tavascan és una de les estacions que ofereix sortides amb màquines trepitja-neus (Foto: Tavascan)
 
Malgrat que lliscar per les pistes, circuits i fora-pistes és en aquesta època de l'any reclam més cobejat pels milers de visitants que s'acosten al Pirineu de Lleida, l'oferta d'aventura que brinda el territori va molt més enllà dels 500 quilòmetres esquiables. Perquè gaudir d'un bon après-ski, o combinar les jornades a pistes amb altres activitats, ajuda els amants de la neu a aprofitar encara més la seva estada.

728x90_patrimoni_hivern_ara-lleida-cat
 
En aquest sentit, val a dir que el Pirineu de Lleida continua representant una de les millors ofertes de l’Estat espanyol, amb els 11 centres d’hivern i una oferta complementària integrada per 140 empreses especialitzades en els esports d’hivern, que permeten als visitants divertir-se amb la neu i a la natura en llibertat i amb les millors garanties.
 
Els més petits de la casa poden construir iglús a indrets com Aransa (Foto: Aransa)
 
Entre les activitats que es poden practicar al voltant de la neu i les estacions d’esquí, destaquen els cursos d’esquí alpí, nòrdic i telemarc que imparteixen les diferents escoles d’esquí, raquetes de neu, trineus de gossos, excursions i passeigs a cavall, motos de neu amb excursions diürnes i nocturnes, patinatge sobre neu, construcció d'iglús, esquí extrem, esquí de muntanya, snowbikes, randonnée, freeride, splitboard, surf de neu, quads, BTT, orientació, escalada en gel, rutes fotogràfiques, circuits inclusius, biatló i visualització de fauna, i diferents excursions per gaudir de la neu i de la natura.
 
Pràcticament totes les estacions ofereixen sortides amb raquetes de neu (Foto: FGC)
 
Tot un ventall de possibilitats distribuïdes per Aransa, Lles de Cerdanya, Virós-Vallferrera, Tuixent-la Vansa, Sant Joan de l'Erm, Port Ainé, Espot Esquí, Tavascan, Port del Comte, Boí Taüll i Baqueira Beret, que amb la col·laboració de les empreses especialitzades fan del Pirineu de Lleida un destí ideal per als amants de l'aventura.
 
L'entorn natural és un dels punts forts del Pirineu lleidatà (Foto: Baqueira)
 
A més, a aquest ventall d'opcions a l’esquí i d’activitats a l’entorn de la neu s’hi ha d’afegir també una àmplia oferta d’allotjaments, que sumen unes 26.000 places entre hotels, cases de turisme rural, apartaments turístics i places de càmping (principalment bungalous en aquesta època de l’any), al marge de les segones residències.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny