Notícia

Pal Arinsal guardonada com a millor estació d’esquí d’Andorra als World Ski Awards 2021

Els premis es van posar en marxa el 2013 i són una cita anual per a la indústria de la neu i de l’esquí

Pal,coll de la botella
Pal Arinsal guardonada com a millor estació d’esquí d’Andorra als World Ski Awards 2021 Autor/a: Vallnord-Pal-Arinsal
L’estació d’esquí de la Massana, Vallnord-Pal-Arinsal, ha rebut el guardó de la millor estació d’esquí d’Andorra de la temporada 2020-2021, una temporada marcada per les restriccions sanitàries. L’estació va treballar en una estratègia molt definida durant la temporada per tal de garantir les millors condicions per als clients.

El reconeixement és el resultat del vot de centenars d’usuaris al llarg de tres mesos, així com la d’un jurat compost per experts de les diferents branques que es desprenen de la neu, com ara touroperadors, mitjans de comunicació o executius, per exemple. Vallnord-Pal-Arinsal rep per primera vegada el premi com a estació independent però cal remarcar que, sota la marca Vallnord, les estacions han rebut en 6 ocasions el premi dels World Ski Awards. Inaugurats el 2013, s’han consolidat com la cita anual de les millors empreses mundials pertanyents a la indústria de la neu i de l’esquí.

Des de l’estació es valora molt positivament aquest reconeixement malgrat les condicions especials sota les que es va desenvolupar la temporada passada, i no fa més que motivar per continuar treballant en oferir amb excel·lència productes i serveis a tots els clients i visitants.

Més informació:
https://vallnordpalarinsal.com/

Més informació sobre els Worls Ski Awards
http://worldskiawards.com/
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny