Notícia

La UFEC celebra el suport de la ciutadania a la candidatura dels JJOO 2030

L'entitat assegura que el projecte Pirineus-Barcelona és "sostenible" i està "alineat" amb els objectius del COI

La Molina,jocs hivern,Pirineus barcelona 2030
Autor/a: Diaridelaneu.cat
Cesprés de conèixer els resultats de l'enquesta encarregada pel Govern, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) ha celebrat el suport que la ciutadania dona a la candidatura dels Jocs Olímpics d'Hivern 2030. L'entitat assegura que el projecte Pirineus-Barcelona és "sostenible", i que està "alineat" amb els objectius del Comitè Olímpic Internacional (COI).


La Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) celebra el "suport massiu" dels catalans a la candidatura dels Jocs Olímpics d'Hivern Pirineus-Barcelona 2030, segons han expressat en un comunicat. Tot plegat, després de conèixer els resultats de l'enquesta encarregada pel Govern que indica que el 73,3% dels qüestionats veu aquest esdeveniment com una "oportunitat interessant" per al país.

El president de la UFEC, Gerard Esteva, ha afirmat que el projecte "és sostenible des del punt de vista econòmic, ecològic i social i està alineat amb els objectius del Comitè Olímpic Internacional (COI)". En aquest sentit, ha recordat que l'organisme demana reduir costos, un compromís ecològic i haver de deixar un llegat, entre d'altres.

Esteva ha assegurat que el projecte olímpic permetrà "explicar al món que també es poden fer uns jocs amb sensibilitat mediambiental", i que tot plegat servirà per a què Barcelona i Catalunya tornin a "seduir" a tot el món gràcies a la seva experiència i competència en l'organització de grans esdeveniments i la seva tradició en el món de l'esport.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny