Notícia

Esquiar amb seguretat gràcies als cascs i màscares de HEAD

Esquiar amb seguretat gràcies als cascs i màscares de HEAD
Esquiar amb seguretat gràcies als cascs i màscares de HEAD Autor/a: HEAD
Presentation-It%27s%20a%20match.%20Beat%20Feuz%2016x9

'It's a match' és la nova col·lecció que HEAD ha desenvolupat, ni més ni menys, juntament amb els seus corredors professionals dels World Cup Rebels. Es tracta de tres combinacions de cascos i ulleres per esquiar que s'integren i combinen a la perfecció.

La temporada d'esquí es troba en el seu màxim apogeu i l'equip HEAD, com fa cada temporada, té com a objectiu sorprendre tots els amants d'aquest esport amb el millor producte sota tres grans pilars: seguretat, tecnologia i disseny. És per això que la marca austríaca presenta tres combos de proteccions compostos per la família de cascos DOWNFORCE i els tres models de màscares SENTINEL 5K, CONTEXT Pro 5K i HORIZON 5K Race que gràcies al seu disseny i prestacions combinen i s'integren a la perfecció. Les tres combinacions, dissenyades per a esquiadors de competició, han estat desplegades de forma conjunta amb els atletes HEAD, els conegudíssims World Cup Rebels (WCR).

Els tres combos s'han dissenyat perquè es puguin combinar a la perfecció amb qualsevol dels cascos de la sèrie DOWNFORCE (DownforceDownforce Mips i Downforce Junior). Aquests cascos són tot un referent entre els atletes World Cup Rebels per ser models de competició, aerodinàmics, lleugers i segurs.

Presentation-It%27s%20a%20match.%20Leif%20Kristian%20Nestvold-Haugen%2016x9

Combos ‘It’s a match’

Casc DOWNFORCE i màscara SENTINEL 5K


Aquesta primera combinació incorpora el model de màscara SENTINEL 5K. La corbatura del casc DOWNFORCE s'ha optimitzat per a l'adaptació perfecta del model SENTINEL que ofereix un camp de visió superior i sense restriccions gràcies a la tecnologia 5K.

Segons Elena Curtoni, atleta dels World Cup Rebels: “És una combinació perfecta, audaç i aerodinàmica. La curvatura del casc DOWNFORCE està optimitzada per acollir les ulleres SENTINEL 5K que m'aporten un camp de visió superior i sense restriccions”.

Casc DOWNFORCE i màscara CONTEXT 5K Pro

Es tracta d'un combo per a esquiadors de competició que està guanyant gran popularitat entre els nostres World Cup Rebels. La lent doble laminada de la màscara CONTEXT 5K Pro millora el camp de visió en un 15% i la tecnologia 5K potència contrast, brillantor i color.

L'atleta WCR Leif Kristian Nestvold-Haugen comenta: “El gran camp de visió gràcies a la màscara CONTEXT 5K Pro m'ajuda a percebre tots els detalls importants de la pista. Combinant amb el lleuger i aerodinàmic casc Downforce, aquest combo m'ofereix la màxima seguretat i el més alt rendiment per assolir totes les metes”.

Casc DOWNFORCE i màscara HORITZÓ 5K Race

Una combinació per a esquiadors de competició que mai no passarà de moda. La màscara HORIZON 5K Race s'adapta perfectament a la cara i casc oferint una visió optimitzada i sense restriccions gràcies a la tecnologia 5K. Aquest combo també es recomana amb el model de casc DOWNFORCE Junior.

En paraules del WCR Beat Feux: “Confio al casc DOWNFORCE, ja que m'ofereix la màxima seguretat, fins i tot en les condicions més adverses. La màscara HORIZON 5K Race, que s'adapta perfectament al casc, disposa d'un sistema d'intercanvi de lents ràpid i senzill que m'ajuda a adaptar-me amb menys temps a les diferents condicions meteorològiques de la pista”.

Els cascs DOWNFORCE i les diferents màscares ja estan disponibles a la web. T'assegurem que un cop provis un d'aquests combos esquiares amb plena seguretat com mai abans ho havies fet.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny