Notícia

Campionats de Catalunya i Copa d'Espanya d'esquí de fons a Lles de Cerdanya

Les proves de clàssic el dissabte 29 i de tècnica lliure el diumenge 30 de gener

Lles de Cerdanya acull els Campionats de Catalunya i Copa d'Espanya d'esquí de fons
Lles de Cerdanya acull els Campionats de Catalunya i Copa d'Espanya d'esquí de fons Autor/a: RFEDI
Les proves de clàssic el dissabte 29 i la tècnica lliure el diumenge 30 de gener es disputaran a l'estació de Lles de Cerdanya i corresponen a la segona fase de la Copa d'Espanya Iberdrola i als Campionats de Catalunya de fons. El circuit va inaugurar la cinquena edició els dies 15 i 16 de gener del 2022 a l'estació de Candanchú i passarà al llarg de tot l'hivern per Candanchú, Lles de Cerdanya, Baqueira Beret i Larra-Belagua.

 

Arrenca la 2a fase de la Copa d'Espanya de Fons del calendari de la Reial Federació Espanyola Esports d'Hivern (RFEDI) que, després del cinquè any consecutiu, es consolida com a circuit de referència a l'esquí de fons espanyol. Aquesta segona prova està organitzada per la Federació Catalana d'Esports d'Hivern (FCEH), RFEDI i l'estació d'esquí nòrdic de Lles de Cerdanya, que s'uneixen per donar vida als Campionats de Catalunya FIS.

La competició tindrà lloc els dies 29 i 30 de gener als Campionats de Catalunya de Fons. El dissabte se celebrarà l'Sprint clàssic i el diumenge es disputarà la de la tècnica lliure. Competiran les categories: U10, U12, U14, U16, SEN, U18, U20, MAS.

El circuit comptarà amb sis caps de setmana repartits entre Candanchú, Lles de Cerdanya, Baqueira Beret i Larra-Belagua. 

El 15 i 16 de gener es va inaugurar el circuit a Candanchú amb els Campionats d'Aragó FIS organitzats per Mayencos i FADI Aragón. Al febrer es disputaran dues competicions més, els Campionats d'Espanya Llarga Distància (LD) i Sprint en el marc de la mítica 43a Marxa Beret, a Baqueira Beret organitzat per Conselh d'Aran i la mateixa Estació de Baqueira Beret. Les darreres proves seran al març, els dies 18, 19 i 20 de març amb el Cto. d'Espanya Fons a Larra-Belagua organitzat per NKEF.

Calendari Copa d'Espanya Esquí de Fons 2022

1a FASE, 15 i 16 de gener - Campionats d'Aragó FIS a Candanchú SPRINT i TL. Organitzat per FADI Aragó. Competiran les categories U10, U12, U14, U16, SEN, U18, U20, MAS

2a FASE C. E. 29 i 30 de gener - Campionats de Catalunya de fons TS i R a Lles de Cerdanya Organitzat per FCEH. Competiran les categories: U10, U12, U14, U16, SEN, U18, U20, MAS

3a FASE 5 i 6 de febrer - 43a Marxa Beret/ctos. d'Espanya LD i SPRINT a Baqueira Beret. Totes dues seran proves FIS organitzades per Conselh Generau d'Aran, FCEH i RFEDI. Competiran les categories U10, U12, U14, U16, SEN, U18, U20, MAS

FASE FINAL 19 i 20 de març - Ct. d'Espanya Fons a Larra-Belagua. Organitzat per FVDI. Competiran les categories: U10, U12, U14, U16, SEN, U18, U20, MAS.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny