Notícia

Preparen una acció per il·luminar tots els cims dels Pirineus, de l'Atlàntic al Mediterrani

Serà el 2 de juliol i hi haurà molts punts preparats perquè hi pugui participar la ciutadania, i d'altres reservats per a experts

Pedraforca,Il·luminat,ViaPirinenca,Presentació
El juliol del 2021 una cinquantena d'excursionistes ja van il·luminar el Pedraforca Autor/a: ACN
L’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Gure Esku i la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) estan organitzant una acció per il·luminar simultàniament més de 300 cims al llarg de tots els Pirineus el proper 2 de juliol. Amb farells especials i llanternes frontals, es pretén crear una línia de llum que recorrerà la serralada de l'Atlàntic al Mediterrani per reivindicar el dret d’autodeterminació dels pobles. A l'anomenada Via Pirinenca hi haurà molts cims preparats perquè hi pugui participar tothom que ho vulgui, però també n'hi haurà d’altres d'alta complexitat on l'activitat estarà estrictament reservada a muntanyencs experts.

A hores d'ara només s'han obert les inscripcions dels Pirineus centrals, on tots els cims són catalogats d'alta complexitat. Les inscripcions per als pics d'Euskadi i Catalunya, on molts seran oberts a tot el públic, començaran l'1 de març.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny