Notícia

L'Aran es bolca en els esports d'hivern

El nou objectiu: un centre d’alt rendiment d’esports d’hivern

La síndica d’Aran es reuneix amb el president del Consejo Superior de Deportes (CSD)
La síndica d’Aran es reuneix amb el president del Consejo Superior de Deportes (CSD) Autor/a: Conselh Generau d\'Aran
La síndica d’Aran es reuneix amb el president del Consejo Superior de Deportes (CSD). Aquest matí, la síndica d’Aran, Maria Vergés, juntament amb el secretari general per al Repte Demogràfic, Francés Boya, i acompanyada pel conselhèr d’Esports, Amador Marquès, s’ha reunit amb el president del CSD, José Manuel Franco Pardo, per a parlar sobre el posicionament de la Val d’Aran com a territori de referència en els esports de neu.


La síndica d’Aran, Maria Vergés, i el conseller d’Esports, Amador Marquès, acompanyats pel secretari general per al Repte Demogràfic, Francés Boya, han mantingut aquest matí una primera trobada telemàtica amb el president del Consejo Superior de Deportes (CSD), José Manuel Franco Pardo, amb qui han parlat sobre diversos assumptes relacionats amb els esports d’hivern de gran importància per al nostre territori.

Segons informa el portal institucional del Conselh Generau d'Aran, s’ha parlat sobre la importància que té per al Pirineu en general, i per a la Val d’Aran en particular, la candidatura dels Jocs Olímpics d’Hivern de 2030, atès que una oportunitat d’aquestes dimensions ajudaria a generar al nostre territori un gran impuls en el desenvolupament no només  esportiu, sinó també social i territorial.

El CSD i el centre d’alt rendiment d’esports d’hivern

El president del CSD ha mostrat la seva voluntat de treballar i col·laborar amb el Conselh Generau d’Aran per a aconseguir que la Val d’Aran es converteixi en un territori amb un posicionament de referència en els esports de neu. Ell i la síndica s’han compromès a iniciar una sèrie de reunions de caràcter tècnic per a treballar en la possibilitat que la Val d’Aran aculli un centre d’alt rendiment d’esports d’hivern.

Per part seva, Vergés ha agraït “al president del CSD aquesta reunió” i ha destacat “el valor que té per al Conselh Generau d’Aran poder desenvolupar polítiques i accions que ajudin a potenciar els esports de neu a l’Aran, per la rellevància que tenen no sols a nivell social i esportiu, sinó també a nivell econòmic”.

En aquest sentit, la síndica d’Aran també ha volgut destacar el treball conjunt que el Conselh Generau d’Aran duu a terme juntament amb la RFEDI per a desenvolupar els esports d’hivern al nostre territori.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny