Notícia

La Plataforma Stop JJOO exigeix la publicació immediata de tota la documentació relacionada amb els Jocs d'hivern

El col·lectiu vol que es faci públic l'import destinat a la preparació d'aquesta candidatura

stopjjoo
El porteveu de l'entitat, Bernat Lavaquiol, amb els també integrants Núria Sauquillo i Jaume Solé Autor/a: ACN
La Plataforma Stop JJOO exigeix "la publicació immediata" de tota la documentació (estudis, projectes i informes) que s'han redactat fins al moment relacionada amb els Jocs Olímpics d'hivern i que s'informi de l'import destinat a la preparació d'aquesta candidatura, segons conceptes, des dels seus inicis. Els contraris a la candidatura volen també que es faci públic qui ha fet els encàrrecs per a la redacció d'aquests documents, els criteris i formes d'adjudicació i quines empreses les han redactat. Stop JJOO demana que "es deixi de menysprear, enganyar i maltractar el Pirineu" i denuncien l'opacitat que hi ha darrera del projecte.

La Plataforma argumenta que la petició de tota aquesta informació arriba després que hagi sortit a la llum pública l’existència de nombrosos projectes i estudis vinculats a la candidatura dels Jocs Olímpics d'hivern Pirineus-Barcelona 2030, que "han estat encarregats per part del Govern i pagats amb diners de les arques públiques".

Stop JJOO lamenta "l'ocultació sistemàtica de documentació" i "l'exagerada discrepància entre el discurs i les promeses" del Govern i els seus representants polítics, que "contradiuen obertament les informacions publicades".

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny