Notícia

Us presentem els nou catalans que competiran als Campionats del Món Júnior FIS de neu

CampionatMon,esquifons,junior
El campionat d'esquí alpí se celebrarà de l'1 al 9 de març a Canadà Autor/a: E. Lukšo | OIS-Simon Bruty | RFEDI
Des d'aquesta setmana i durant tot el mes de març, nou esportistes catalans (d’un total d’11 seleccionats per la RFEDI) disputaran els Campionats del Món Júnior FIS d’esquí de fons, esquí alpí, snowboard SS/BA i freestyle moguls. Un gran escenari on guanyar experiència i confiança.


Lygna (Noruega) acull, des d’aquest d'ahir (dimarts) i fins diumenge (dia 27), el Campionat del Món Júnior FIS d’Esquí de Fons. Serà el primer dels Mundials que tindran lloc en les pròximes setmanes, i on participaran fins a nou esportistes catalans que han obtingut la classificació, d’un total d’11 esportistes seleccionats per la RFEDI


Els fondistes ja competeixen a Noruega (E. Lukšo | OIS-Simon Bruty | RFEDI)
 
Campionat del Món Júnior d’Esquí de Fons
Marta Moreno (CAEI) i Bernat Sellés (BELLVER) es troben a Noruega per estrenar la seva participació en el Mundial. Gràcies als resultats destacats assolits aquesta temporada, els dos fondistes catalans van obtenir el bitllet i participaran en diverses proves de la cita noruega. A més, per als dos representarà el debut en un Campionat del Món de la seva categoria. També els acompanyaran els fondistes catalans Jaume Pueyo (CEFUC) i Maria Iglesias (ANEC), que competiran en categoria U23. A més de Moreno i Sellés, també correrà Martin Morales (FADI Andalucía).
 
El calendari és el següent:
- Dimarts 22: 15 km estil lliure (Marta Moreno) i 30 km estil lliure (Bernat Sellés)
- Divendres 25: 5 km estil clàssic (Marta Moreno) i 10 km estil clàssic (Bernat Sellés)
- Dissabte 26: Sprint 1.2 km estil lliure U23 (Jaume Pueyo i Maria Iglesias)
- Diumenge 27: Sprint 1.2 km estil lliure (Marta Moreno i Bernat Sellés) 
 
Campionat del Món Júnior d’Esquí Alpí

Prop de Calgary, a la regió muntanyosa de Panorama (Canadà), tindrà lloc el Mundial d’esquí alpí, de l’1 al 9 de març. Fins allà s’hi desplaçaran quatre corredors: tres de clubs catalans, com són Tomás Barata (CEVA), Lisa Vallcorba (CEVA) i Jana Suau (CAEI), així com Ander Mintegui (FADI Aragón).

Campionat del Món Júnior de Snowboard SS/BA
L’snowboard i el freeski, en les modalitats de slopestyle i big air, centraran l’atenció de l’estació de Leysin (Suïssa) entre el 6 i el 13 de març. I allà hi serà Narcís Salleras (CSFC) per formar part del seu primer gran esdeveniment internacional d’aquest nivell. A Salleras és possible que l’acompanyi Nora Cornell (CSFC), que ja va competir al Mundial de Rússia la passada temporada, i que enguany s’està recuperant d’una lesió.
 
Campionat del Món Júnior de Freestyle Moguls
Una espectacular modalitat de l’esquí com el freestyle moguls celebrarà el seu Mundial del 25 de març al 3 d’abril a Chiesa Valmalenco (Itàlia), i també comptarà amb participació catalana. En aquest cas, de dos germans, que ja estan deixant senyals de la seva qualitat. Lucas Verdaguer i Oliver Verdaguer (LLÍVIA) s’enfrontaran a aquest gran esdeveniment després d’acabar 8è i 10è, respectivament, a la Copa d’Europa d’Estocolm (Suècia), a mitjans de febrer.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny