Notícia

Quim Salarich aconsegueix la 7a posició al segon eslàlom de Copa del Món de Garmisch-Partenkirchen

Quim Salarich aconsegueix la 7a posició al segon eslàlom de Copa del Món de Garmisch-Partenkirchen
Quim Salarich aconsegueix la 7a posició al segon eslàlom de Copa del Món de Garmisch-Partenkirchen Autor/a: Pentaphoto
Magnífic cap de setmana per a Quim Salarich. Avui ha aconseguit la 7a posició (la millor de la seva carrera esportiva) després de col·locar-se 8è el dissabte 26. 

Que la Copa del Món d'esquí alpí és molt difícil és evident i ho demostra que Salarich, malgrat comptar ja amb el 8è del dia 26 i les dues 15a posició de gener, segueix sortint al voltant del 50. Cosa que segurament canviarà aviat gràcies als punts de Copa del Món que ha acumulat aquest cap de setmana i que se'ls ha hagut de guanyar a pols. Després de Garmisch Salarich és el 22 a la classificació de SL de Copa del món amb 100 punts. El líder actual és el noruec Henrik Kristoffersen amb 356 punts.

L'esquiador de La Molina Club d'Esports (LMCE), que sortia amb el dorsal 49 a la primera mànega, va revolucionar amb el quart lloc tots els presents al traçat que porta per nom Gudiberg i compta amb 207 metres de desnivell vertical i la sortida és a 942 mi l'arribada a 735 m. Efectivament, quan es donava tot el peix per venut va arribar Salarich amb el dorsal 49 i es va ficar a un pas de les posicions d'honor a només +0,55 del suís Loic Meillard que va dominar el primer traçat. 
A la 2a màniga, molt girada i marcada per l'entrenador del britànic Dave Ryding, que va acabar 1r, Salarich va fer un descens intel·ligent acabant amb el seu millor registre a Copa del Món amb aquesta 7a plaça a +0.60 del guanyador, Kristoffersen, que va batre els seus contrincants amb 1:52.66

L'esquiador de Rossignol va resumir la seva gesta amb un “hem vist que es pot, avui se'ns ha escapat per molt poc, m'he notat esquiant molt bé". Pel que fa a la pista, el resident a Premià ha comentat que “la neu estava molt dura avui després del fort fred nocturn i en arribar a meta i veure'm 4t he flipat i després de les dues mànegues puc dir que m'he enamorat d'aquesta pista ”.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny