Notícia

Entrevistem David Gensana, traçador de curses d'esquí de muntanya

Entrevistem David Gensana, traçador de curses d'esquí de muntanya
Entrevistem David Gensana, traçador de curses d'esquí de muntanya Autor/a: DYNAFIT SKIMO PIRINEUS CHALLENGE.
David Gensana és guia de muntanya i un reconegut traçador de recorreguts d'SKIMO. Fa molts anys que dissenya circuits per a l'elit d’aquest esport: Copes d’Espanya, Campionats d’Espanya i Opens. De fet, l’Open Vall de Boí porta, entre d’altres, el seu segell des de fa uns quants anys.

De professió Mosso d’Esquadra del Cos de Muntanya, és una persona altament qualificada, apassionat dels esports de resistència al medi natural i amb una experiència més que contrastada.

Aquest febrer de 2022, ha format part de l’organització dels Campionats ISMF d’Europa d’Esquí de Muntanya que s’organitzaven a Boí Taüll. N’és el director de traçats i ho fa en el terreny que més coneix, la Vall de Boí, casa seva. Treballa amb l’empresa Oxigen Services en molts projectes i aquest any, forma part de l’equip del DYNAFIT SKIMO PIRINEUS CHALLENGE.

Comptar amb ell perquè dissenyi els recorreguts dels diferents challenges del projecte, és un autèntic luxe perquè ha entès perfectament el projecte i ha buscat els millors itineraris, tenint en compte la seguretat i empatitzant al màxim amb els diferents tipus d’esportistes a qui es dirigeix aquesta proposta.

Entrevista en aquest enllaç.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny