Notícia

Troben el cos d'un excursionista a la Coma de l'Abeller

La policia judicial farà l'aixecament del cadàver i després l'extrauran i l'identificaran

Troben el cos d'un excursionista a la Coma de l'Abeller. Imatge d'arxiu.
Troben el cos d'un excursionista a la Coma de l'Abeller. Imatge d'arxiu. Autor/a: Arxiu Pompiers Aran
Troben un cos en un barranc d'Aigüestortes que podria ser d'un excursionista desaparegut. La policia judicial farà l'aixecament del cadàver i després l'extrauran i l'identificaran.


Els Pompiers d'Aran van localitzar aquest dilluns al vespre des de l'aire un cos al fons d'un barranc a la Coma d'Abeller, al Pallars Sobirà, a prop del refugi d'Amitges. En accedir-hi, van certificar que es tractava d'una persona sense vida però no van poder recuperar-lo per l'hora que era, segons han informat els Bombers de la Generalitat. Aquest dilluns està previst que la policia judicial faci l'aixecament del cos i després l'extrauran i l'identificaran. Els bombers buscaven des de diumenge un excursionista en aquesta zona.

Els Bombers han comunicat passades les dues de la tarda que ja s'havia aconseguit fer l'extracció del cos localitzat en un barranc a la Coma d'Abeller, a tocar del refugi d'Amitges. Posteriorment, el cadàver s'ha deixat a disposició de la comitiva judicial i dels Mossos d'Esquadra per tal que puguin procedir a la seva identificació.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny