Notícia

Comencem març amb un nou sorteig

Sorteig d'un pack de tres activitats per a 2 persones a Les Angles

Aquesta pista s'equiparà amb enllumenat a partir de la propera temporada
Aquesta pista s'equiparà amb enllumenat a partir de la propera temporada
Sorteig que inclou 2 forfets d'esquí, 2 entrades banys termals d'Angleo i 2 baixades trineu monorail de 450 metres de desnivell. Des de Diaridelaneu i Les Angles us volem regalar aquest pack de tres activitats per a dues persones a Les Angles. Què cal fer per participar? Molt senzill. Us ho expliquem.


lesangles-llaret-2021Aquesta pista verda de Les Angles s'equiparà amb enllumenat (Foto: arxiu DDLN).

Nou sorteig setmanal. Des de Diaridelaneu i Les Angles us volem regalar un pack de tres activitats per a dues persones a Les Angles. Les tres activitats són vigents fins a finals de març de 2022.

El regal d'aquest PACK es farà entre els primers 99 participants que deixin el seu únic comentari sota aquest article, encertant la resposta a la nostra pregunta.

Només heu d'identificar aquesta pista, la qual s'equiparà amb enllumenat per obrir-la les nits. Quina pista és?

Us convidem, doncs, a identificar-la. Si voleu a deixar-hi algun comentari explicant alguna anècdota també serà molt benvingut.
 
Un comentari per lector

Però, compte, només admetem un sol comentari per persona. Un cop deixeu la vostra resposta per escrit i l'envieu, recordeu validar-lo. Rebreu un correu de info@diaridelaneu.cat amb l'enllaç de validació. Us ha d'arribar de forma immediata (si no ho fa, mireu a la carpeta d'SPAM. O serà que heu donat una adreça errònia).

Ens reservem la possibilitat d'eliminar els segons, tercers... comentaris del mateix autor i correu electrònic deixats sota el post. En cap cas seran comptabilitzats a l'hora d'escollir el guanyador.

El vostre comentari es converteix en un número

A cada comentari se li adjudicarà un número, que serà correlatiu a la seva participació en el post. És a dir, el qui faci el primer comentari se li adjudicarà el número 01, el qui faci el segon se li adjudica el 02, i així successivament fins a arribar al límit de 100 comentaris, adjudicant el número 00 al qui faci el comentari número 100. Fàcil, oi?

Els comentaris que superin la correlació del número 100 quedaran exclosos, així que doneu-vos pressa a participar-hi!

I un cop deixat el comentari, qui s'emporta aquest pack?

Molt senzill. El regal serà per al número de comentari (amb correu electrònic verificat) que coincideixi amb les dues darreres xifres de la primera combinació guanyadora del sorteig de La Grossa del divendres  del divendres 11 de març de 2022 (desena + unitat).

Si no s'arriba a un mínim de 100 comentaris i succeeix que els dos darrers números del sorteig de La Grossa del divendres superen la xifra dels comentaris que s'han anat incorporant, aleshores es pren com a premiada la combinació de centenes i desenes. Si tampoc coincidís aquesta xifra entre el nombre de comentaris, el sorteig es posposa una setmana en les mateixes condicions.

Farem públic el guanyador el dissabte 12 de març de 2022, al qual informarem en públic al mateix diari i se li notificarà al mateix correu electrònic amb el qual hagi validat el seu comentari. Un cop notificat s'haurà de posar en contacte telefònic amb el número de telèfon que li facilitarem per verificar-ne nom, cognoms i adreça d'enviament del pack. Si ho prefereix també el pot passar a recollir per Puigcerdà.

Important

L’organització del Diaridelaneu es reserva el dret de fer els canvis que cregui oportuns abans, durant o en acabar aquesta acció.
Vinga som-hi, espavileu a deixar el comentari per estar entre els 100 primers!

Com assabentar-se dels sortejos del Diaridelaneu.cat?

Si voleu ser dels primers a assabentar-vos dels nostres sortejos, apunteu-vos al nostre Butlletí.

Comentaris

5-10-20-tots
1
-
2
-
3 >
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny