Notícia

Baqueira Beret mantindrà les quatre àrees obertes fins al 18 d’abril

Si les condicions climàtiques i de neu ho permeten, Beret no tancarà el 27 de març com s’havia previst inicialment

Baqueira Beret
Bonaigua i Baqueira tindran la majoria de pistes obertes fins al final Autor/a: Baqueira Beret
L'estació de la Vall d'Aran i Valls d’Àneu mantindrà les àrees de Baqueira, Beret, Bonaigua i Baciver obertes fins al dia previst de tancament de l'estació, el 18 d'abril, sempre que les condicions meteorològiques i de neu ho permetin. Això permetrà que hi hagi gran part dels quilòmetres esquiables oberts i els principals serveis de restauració i altres equipaments funcionant amb tota normalitat.


Els serveis de restauració també es mantindran oberts

Tot i que la previsió des de principi de temporada era tancar l'àrea de Beret el dia 27 de març, els responsables de Baqueira Beret han decidit mantenir obertes fins a la data anunciada de final de temporada, el 18 d'abril, les màximes instal·lacions possible, tenint en compte els criteris de seguretat i sostenibilitat. L’objectiu final: “oferir als clients la màxima diversió amb la qualitat habitual de l'Estació del Pirineu de Lleida”.
 
D'aquesta manera, Bonaigua i Baqueira tindran la majoria de les seves pistes obertes. I a l'àrea del Baciver hi continuaran també actius tant el telesquí Saumet com el que dona nom a aquesta zona.
 
Pel que fa a Beret, estaran oberts els TSD Jesús Serra, TSD Dera Reina, TQ Fernández-Ochoa, TSD Blanhiblar i el nou remuntador TSD Clòt der Os. D'aquesta manera, es garanteix gaudir de l'estació en una àrea molt apreciada pels clients i alhora necessària per als clubs que fan els seus entrenaments i carreres socials de final de temporada a la zona habilitada per a això. L’snowpark Era Marmòta també estarà obert fins al final.
 
Respecte a la restauració, estaran oberts els principals restaurants gastronòmics d'altura de l'estació: Möet Winter Lounge, 5J Grill Baqueira i Refugi San Miguel. També estaran oberts el Bosque a Baqueira 1800 I, a Beret, l'Audi Bar i el bar i el pàrrec de Argulls. D'altra banda, els serveis de botiga i lloguer de Baqueira Store-Ski Service estaran també en ple funcionament.

L'estació acollirà diversos esdeveniments des d'ara i fins a finals de temporada
 
Programació atapeïda
Fins a final de temporada encara queda molta activitat en les pistes de Baqueira Beret. L’agenda és la següent:

5 i 6 de març: Trofeu Fundació Jesús Serra (la mítica carrera del fundador de l'Estació que arriba a la seva 14a edició)
11, 12 i 13 de març: Top CAEI FIS. Campionat d'Espanya de SG, GS i SL. Carrera d'esquí alpí organitzada per club CAEI
19 de març: Campionat España Slopestyle Freeski&Surf de neu FIS, en Snowpark Era Marmota, organitzat per RFEDI
25, 26 i 26 de març: Final Copa Espanya U14-U16 Audi Quattro Cup, esdeveniment d'esquí alpí de competició a disputar en el Stadium de Beret amb un SG, GS i un SL destinat a esportistes amb llicència de corredor que participin en la Copa d'España Audi U16 de RFEDI 
25 i 26 de març: Polar Sound Festival (arriba per segon any el festival amb la millor música i la millor neu, amb artistes de referència a nivell nacional) 
26 de març: El Valle Grita (homenatge a Pau Donés, a la seva trajectòria artística i sobretot, a la seva qualitat humana; sobre la neu del Pla de Beret) 
8 i 9 d'abril: Campionat d'Espanya Snowboardcross i skicross

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny