Notícia

HEAD, el número 1 als jocs olímpics

HEAD, el número 1 als jocs olímpics
HEAD, el número 1 als jocs olímpics Autor/a: HEAD
En l'esdeveniment més important de la temporada, els HEADWorldcup Rebels van tornar a confirmar la seva classe. El millor equip d'esquí del món va pujar al capdamunt del podi en sis de les deu proves individuals. HEAD va estar representada al podi en les deu competicions, guanyant un total de 16 medalles.
 


"Els resultats a la Xina van ser brillants per a nosaltres. A les proves individuals vam guanyar més de la meitat de les medalles d'or. No podria haver anat millor. L'equipació ha funcionat molt bé i l'agent ha fet una feina magnífica", subratlla el director de carreres de HEAD, Rainer Salzgeber. "Inaugurar amb un triple podi el Descens masculí tampoc no podria haver anat millor. Va ser un pas crucial perquè tots els nostres atletes van saber llavors que l'equip funcionava perfectament en aquestes condicions. Especialment en les disciplines de velocitat que van seguir, tots els atletes se'n van beneficiar estrena, també vam adquirir molt bona experiència durant les sessions d'entrenament pel que fa al que funciona i el que no. Igualment rellevants per a nosaltres van ser els podis de la Copa del Món al novembre i desembre sobre la neu nord-americana. Temperatures fredes. I també els grans resultats a Wengen i Kitzbühel. En conjunt, tot el camí fins a aquest esdeveniment ens va donar una perspectiva molt positiva.

Medallas

Els podis de la Copa del Món HEAD Rebels:

Descens masculí


1. Beat Feuz (SUI)
2. JohanClarey (FRA)
3. Matthias Mayer (AUT)

Super gegant masculí

1. Matthias Mayer (AUT)
2. RyanCochran-Siegle (USA)

Eslàlom gegant masculí

3. MathieuFaivre (FRA)


Eslàlom masculí

2. Johannes Strolz (AUT)

Prova combinada

1. Johannes Strolz (AUT)
3. James Crawford (CAN)

Descens femení

1. CorinneSuter (SUI)

Súper gegant femení

1. Lara Gut-Behrami (SUI)

Eslàlom gegant Femení

1. Sara Hector (SWE)
3. Lara Gut-Behrami (SUI)

Eslàlom femení

3. WendyHoldener (SUI)

Prova combinada

2. WendyHoldener (SUI)

Competició per equips

1. Àustria amb Johannes Strolz
2. Alemanya amb Emma Aicher, Lena Dürr i AlexanderSchmid
3. Noruega amb Maria ThereseTviberg, TimonHaugan i FabianWilkensSolheim

"Totes les medalles han estat destacades, és clar, i també ha estat molt divertit", diu un encantat Rainer Salzgeber. "No en vull destacar cap en particular perquè hi hauria moltes històries especials associades a cada medalla. Per exemple, Johannes Strolz guanyant l'or trenta-quatre anys després que ho fes el seu pare. Matthias Mayer, que ha guanyat l'or per tercera vegada consecutiva. Beat Feuz i Lara Gut-Behrami amb les primeres medalles d'or a l'esdeveniment més destacat. I JohanClarey guanyant una medalla a l'edat de quaranta-un anys. I hi va haver diverses sorpreses, com la brillant actuació de James Crawford".

"Gràcies a tot l'equip de HEAD"

"El meu agraïment a tots i cadascun dels membres de l'equip de HEAD que treballen in situ. Ha estat una ocasió molt especial. Tothom ha vist el que passa als hotels Corona, i hi havia molta ansietat per les proves diàries. No va ser una situació fàcil per a ningú", diu Rainer Salzgeber. "També m'agradaria donar les gràcies a tots els que han fet feina en aquest projecte. Tots han contribuït que HEAD sigui el clar número u a les carreres d'esquí".

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny