Notícia

Odin 1 World Infinity, la jaqueta de Helly Hansen que ha guanyat el Good Design 2021

Helly Hansen,Odin 1 World Infinity
La jaqueta Odin 1 World Infinity de Helly Hansen guanya el prestigiós premi Good Design 2021 Autor/a: Helly Hansen
Helly Hansen ha estat guardonada amb el Good Design Award 2021 per l'Odin 1 World Infinity Jacket. El prestigiós premi reconeix el disseny innovador i sostenible i el rendiment de la jaqueta per a home i dona, que estarà disponible aquesta primavera. La nova peça està dissenyada per desenvolupar activitats d'Outdoor; i ofereix una major impermeabilitat, transpirabilitat, innovació i responsabilitat gràcies a la tecnologia responsable i professional LIFA INFINITY™. Una tecnologia impermeable i transpirable, que renuncia a lús de productes químics.

El prestigiós Good Design Award 2021 és un reconeixement a l'excel·lent i innovador disseny i funcionalitat de la jaqueta Odin 1 World Infinity, triada entre més de 1000 propostes de tot el món. Sobre els guardonats, el comissari en cap del Good Design Award, Christian Narkiewicz-Laine, ha destacat "amb els seus dissenys, estan establint els més alts estàndards a la seva indústria".

"És un honor rebre aquest premi per la jaqueta Odin 1 World Infinity", assenyala Philip Tavell, director general de la categoria esquí, outdoor i capes intermèdies de Helly Hansen. "Aquest guardó reitera el nostre compromís amb la creació de peces d'exterior altament funcionals i innovadores, dissenyades per a algunes de les condicions exteriors més dures del món. Aquesta jaqueta ha estat desenvolupada en col·laboració amb professionals de cerca i rescat que coneixen de primera mà allò que cal per rendir al màxim en les activitats a l'aire lliure. Les seves aportacions ens han ajudat a oferir un producte de qualitat tan alta”.

Responsable i Innovadora

De gran durabilitat, l'Odin 1 World Infinity Jacket ha estat desenvolupada a partir de les aportacions de l'equip de recerca i rescat de Squamish, a la Colúmbia Britànica (Canadà), al Nord de Vancouver i a uns 58 km al sud de Whistler. Està dissenyada amb la innovadora tecnologia LIFA INFINITY™ de Helly Hansen, una membrana revolucionària que li aporta un extra de transpirabilitat i impermeabilitat per a un alt nivell de protecció contra el vent i la pluja. És una tecnologia sostenible, ja que elimina tot rastre de químics.

Està construïda amb un robust teixit reciclat, que compta amb un tractament hidròfug durador sense PFC, cosa que proporciona l'extrema impermeabilitat i transpirabilitat de la construcció HELLY TECH® Professional. Aquesta tecnologia de confiança fa que l'Odin 1 World Infinity Jacket sigui adequada per a tot l'any, oferint una protecció superior sense deixar de ser lleugera i duradora.

A més, inclou estratègiques ventilacions sota els braços i costures optimitzades que milloren el confort; un xiulet a la cremallera de la butxaca del pit; i, un reflector RECCO®. Es pot guardar fàcilment a una petita bossa; és compatible amb una motxilla i casc lleuger.

Sobre el Good Design Award

Fundat el 1950, el Good Design Award és el programa més antic i reconegut que s'atorga a l'excel·lència del disseny a tot el món. A l'edició de 2021, es va rebre el rècord de propostes, les quals van ser examinades per un jurat internacional d'experts de diverses disciplines del disseny. Les candidatures van ser revisades i avaluades exhaustivament quant a disseny estètic, materials, artesania, innovació, sostenibilitat i funcionalitat.

La jaqueta està disponible en versió masculina i femenina.

P.V.P. Odin 1 World Infinity Jacket: 450 €

Més informació sobre les innovadores tecnologies i la col·lecció Odin a www.hellyhansen.com.

Així és la roba de Helly Hansen posada a la muntanya per Diaridelaneu.cat.
Book-hh-temporada-2020-21
Book-hh-temporada-2019-20
Book-hh-temporada-2018-19

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny