Notícia

Una primera nevada abans de la llevantada

Avanç ràpid de predicció meteorològica de cara al cap de setmana

Acumulat de neu previst per al dissabte
Acumulat de neu previst per al dissabte Autor/a: Troposferica
Demà divendres creuarà un front actiu amb nevada generalitzada arreu del Pirineu. El gruix arribarà al llarg del matí per l’Aragó, situant-se la cota entorn dels 1400 a 1500 metres. Anirà avançant durant la tarda fins a Catalunya i Andorra, davallant la cota lentament dels 1700 al migdia fins a uns 1400-1500 a la tarda i vespre, aproximadament.
 
La nevada podrà continuar de manera moderada la matinada i matí del dissabte al Pirineu català i el Principat, quedant circumscrita, de mica en mica, al seu sector més oriental.
 
Fins al migdia del dissabte dia 12 es podran acumular de 5 a més de 70 centímetres de neu nova al Pirineu aragonès i vessant sud del Pirineu lleidatà. De 5 a 40 centímetres de neu nova a la resta del Pirineu i Prepirineu. La nevada es tornaria a reactivar la matinada i matí del diumenge al Pirineu aragonès per damunt dels 1100 a 1200 metres tan sols.
 
La setmana vinent s’iniciarà amb l’arribada una profunda pertorbació al sud de la Península que ens portarà un temporal de llevant amb fenòmens molt variats: neu, vent, pluja... i fang! Al llarg d’aquest cap de setmana en donarem tots els detalls. Estigueu atents!

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny