Notícia

Arriba la cursa del Bassiero

Diumenge 13 de març

cursa,bassiero
Arriba la cursa del Bassiero Autor/a: UEC
Arriba la 58a travessa amb esquís de la UEC de Barcelona. Serà aquest diumenge 13 de març.


Aquest diumenge 13 de març se celebrarà la 58a travessa amb esquís de la UEC de Barcelona. La Travessa amb esquís de la UEC de Barcelona (avui Cursa Bassiero) s'ha consolidat dins de les curses d'esquí de muntanya a Catalunya i entre les més destacades del Pirineu.


La Cursa del Bassiero és de les poques competicions que encara queden al nostre territori oferint un recorregut alpí de gran format, en un sol dia, en base als valors que acompanyen la pràctica de l'alpinisme (companyerisme, respecte a la natura, solidaritat, estima pel territori...), amb un evident esperit competitiu compaginat amb un abast popular i participatiu.

Itinerari alpí

La Cursa Bassiero es realitza en l'entorn de l'Estany de Gerber sorint des de la zona de La Peülla a 1.900m i ascendint fins els 2.900m del pic Bassiero que dóna nom a la cursa.

La cursa transcórre en un paratge incomparable, el Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, i té el privilegi de ser la única competició hivernal permesa dins del Parc tal i com s'estipula en el Pla d'Usos Públics.

Més informació a https://bassiero.org/.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny