Notícia

Així va anar el primer Campionat de Catalunya de llarga distància d'skimo

La 63a edició del Ral·li del CEC, que es va er a la Val d'Aran, hi va donar el tret de sortida

FEEC,Skimo,llarga distància
La parella formada per Xavi Freixenet i Sergi Reixach es va proclamar campiona Autor/a: FEEC
La 63a edició del Ral·li del CEC ha servit per a veure l’estrena del Campionat de Catalunya de llarga distància d’Esquí de Muntanya. Aquesta modalitat s’ha celebrat per primer cop a Catalunya i s’incorpora a les modalitats individual, vertical, relleus, esprint i equips, com a campionats de Catalunya d’Esquí de Muntanya.

La tradició i l’esport s’han agafat la mà en aquesta nova edició d’un dels esdeveniments esportius degans de casa nostra. La prova s’ha celebrat, com ja és habitual, a la Val d’Aran, i des de l’organització del Centre Excursionista de Catalunya s’ha destacat el paper dels voluntaris per organitzar una prova com aquesta i el recorregut espectacular, de 28,5 km i 2.700 m de desnivell positiu, que ha passat per tres refugis de muntanya: Restanca, Colomers i Saboredo.

La parella formada per Xavi Freixenet i Sergi Reixach (CE Cerdanya Skimo Team) és la primera campiona de Catalunya d'aquesta especialitat, després d'entrar a mega amb 8 minuts d’avantatge respecte de David Salamó (AE Centre Alpí) i Nil Bacardit (FAES), que van ser els segons. El podi el van completar Josep Maria Serrainat (Ski Club Camprodon) i Jaime Otero (UEC Horta), que van acabar tercer a pràcticament una hora dels guanyadors. 

En categoria mixta, la parella formada per Jordi Alcubierre (La Molina Club Esports) i Cristina Bes (Club Esquí Girona) es van emportar el campionat.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny