Notícia

Ciutadans no vol una consulta sobre els Jocs d'Hivern

Segons Nacho Martín Blanco, portaveu de C's, Catalunya té una "actitud deslleial" cap a l'Aragó

CANDIDATURA PIRINEUS BARCELONA 2030,ALABAUS,LA MOLINA
Ciutadans no vol una consulta sobre els Jocs d'Hivern Autor/a: Diaridelaneu.cat
Ciutadans demana no celebrar la consulta sobre els Jocs d'Hivern: "L'únic que fa és endarrerir les decisions". Martín Blanco critica que el Govern posi "pals a les rodes" al projecte i li demana "voluntat política".


Ciutadans demana no celebrar la consulta sobre els Jocs d'Hivern. "L'únic que fa és endarrerir les decisions", ha dit el portaveu del partit liberal, Nacho Martín Blanco, des del faristol del Parlament. En aquesta línia, ha criticat que el Govern posi "pals a les rodes" a l'hora de tirar endavant el projecte i li ha demanat "voluntat política". "Començo a témer que per falta de responsabilitat, proactivitat i eficiència Catalunya perdrà l'oportunitat d'organitzar uns Jocs Olímpics", ha subratllat Martín Blanco. Així mateix, ha assegurat que l'executiu català manté una "actitud deslleial" cap a l'Aragó per fer una candidatura conjunta.

"Passarà com amb altres grans iniciatives, com l'Agència Europea del Medicament, que la vam perdre per la inestabilitat política, la inseguretat jurídica i la irresponsabilitat dels nostres polítics", ha opinat el portaveu de Cs.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny