Notícia

Vídeo. Visitem Luz Ardiden

Entrevista amb el director Arnaud Libilbehety i la responsable comercial Sophie Bernat


A Luz Ardiden ens van atendre Arnaud Libilbehety, el director de l'estació, i Sophie Bernat, responsable comercial i de comunicació de la mateixa, que ens van explicar algunes de les particularitats del domini esquiable.


Vam visitar l'estació d'esquí de Luz Ardiden i el seu peu de pistes Saint Sauveur el passat cap de setmana, dies 18, 19 i 20 de març de 2022. Situada a la vall de Luz, a prop de Lourdes, ens ofereix 60 km de pistes i paisatges de valls profondes i pics agrestes que s'enfilen fins als 3.000 metres.

Saint Sauveur és el poble peu de pistes, que compta amb una impoprtant oferta d'allotjaments, oferta comercial, bona gastronomia i activitats après-ski com ara els banys termals de Lucea, entre altres.

En el vídeo que publiquem ens hauria agradat mostrar imatges de l'estació de blanc immaculat, però, malauradament, la nostra visita va coincidir quan tot just feia dos dies de la nevada amb pols sahariana. Potser no podrem mostrar la millor imatge d'aquesta magnífica destinació, però ho compensarem amb dues entrevistes als responsables de l'estació perquè ens expliquen ells mateixos com és l'estació. A Luz Ardiden ens van atendre Arnaud Libilbehety, el director de l'estació, i Sophie Bernat, responsable comercial i de comunicació de la mateixa, que ens van explicar algunes de les particularitats del domini esquiable.

Ben aviat publicarem el nostre reportatge complet de la visita, però mentre no arriba us deixem amb algunes de les images publides al nostre canal de Instagram.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny