Notícia

El Ministre d'Esports celebra l'acord entre Catalunya i Aragó

Segons Iceta, amb els Jocs d'Hivern "Els Pirineus seran un lloc d'encaix, de pas i germanor"

miquel iceta
Segons Iceta, amb els Jocs d'Hivern "Els Pirineus seran un lloc d'encaix, de pas i germanor" Autor/a: ACN
Iceta celebra l'acord entre Catalunya i Aragó pels Jocs: "Els Pirineus seran un lloc d'encaix, de pas i germanor". Collboni creu que els JJOO serviran per "dotar de contingut" el discurs sobre la cohesió territorial.


El ministre de Cultura i Esports, Miquel Iceta, ha celebrat aquest divendres l'acord entre Catalunya i l'Aragó pel Jocs d'Hivern del 2030. En un acte de la Fundació Campalans, vinculada al PSC, l'exlíder socialista ha destacat la importància que tindria l'esdeveniment esportiu, en cas que aquesta candidatura sigui la guanyadora: "Son projectes que uneixen, i els Pirineus poden ser vistos com una frontera, però seran com un lloc d'encaix, de pas i germanor". De la seva banda, el primer tinent d'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha afirmat que la ciutat "mereix" els Jocs. A més, ha afegit que Catalunya els "necessita", per "solidaritat" amb els Pirineus, i per "dotar de contingut" el discurs sobre l'equilibri i la cohesió territorial.

Iceta ha subratllat, en relació a la guerra d'Ucraïna, però també en referència als Jocs i el Pirineu, que les fronteres "serveixen de pretext perquè uns es matin amb uns altres". "Nosaltres no entenem les fronteres així", ha conclòs, per defensar la candidatura dels Pirineus, i perquè englobi tant Catalunya com l'Aragó.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny